23.3 C
Budapest
2022. július. 5. kedd

Bosszúból feljelentette két magánszemély Orbán Viktor Miniszterelnökünket..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bosszúból, kétrendbeli, a vészhelyzet idején, a második ütemű védelmi intézkedések megszegése miatt tett feljelentést két magánember Orbán Viktor Miniszterelnökünk és társai ellen a Miskolci Rendőrkapitányságon.

Miniszterelnökünket egy miskolci magánember, Heffner Attila jelentette fel, amiért a feljelentő szerint, a kormányfő nem tartotta be az általa aláírt járványügyi rendelkezéseket.

A feljelentés alaptalan, mert a jogszabály egyértelmű! Nem a díszvendég felel a rendezvény szabályszerűségéért!

 

.. Na de nézzük a részleteket!

A feljelentő az Indexnek elmondta: azt sérelmezi, hogy szerinte legalább százan vettek részt Kriza Ákos volt miskolci polgármester temetésén. Annak ellenére, hogy a hatályos járványvédelmi szabályok 50 főben korlátozzák a maximális létszámot.

A kormányrendelet egyértelműen fogalmaz:

 

A 484/2020-AS KORMÁNYRENDELET SZERINT A TEMETÉSEN JELEN LÉVŐK SZÁMA NEM HALADHATJA MEG AZ ÖTVEN FŐT. A VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK BETARTÁSÁRÓL PEDIG A RENDEZVÉNY SZERVEZŐJE, ILLETVE A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉÜL SZOLGÁLÓ INTÉZMÉNY KÖTELES GONDOSKODNI. 

A Magyar Nemzet információja szerint, a Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési törvényre hivatkozva visszautasította a feljelentést. (Nagyon helyes! szerk.)

Azt nem tudni, hogy Heffner Attila miért pont miniszterelnökünket tartja felelősnek a létszám túllépéséért.

Szubjektív okok között azonban említette, hogy az egyik barátját, feljelentőtársát, 300 ezer forintra büntették a február elsején a Hősök terén tartott demonstráción, amelyen az üzletek mielőbbi nyitását követelték. Fellebbezésnek helye nem volt. Vagy egyben befizeti a büntetés összegét, vagy 60 napra elzárják. Heffner Attila szerint ez méltánytalan az 51 ezer forintos kisnyugdíjból élő barátjával szemben.

A férfi másik oka pedig az volt, hogy nemrég hunyt el a nagybátyja, aki nagyon híres miskolci zenész volt. Nem tudják eltemetni, mert a család több mint 50 tagú. És a zenekar is legalább ugyanekkora létszámmal venne részt a szertartáson.

Heffner Attila szerint, aki egy egész országot korlátozó intézkedést hoz, nem teheti meg, hogy másoknak az egészségét és biztonságát kockáztassa. Maszk nélkül, egy legalább 100 főt felvonultató szertartáson részt vesz.

EZ NEM FAIR

– mondta a feljelentő.

Heffner Attila hozzátette, nincs benne rosszindulat, de nagyon érdekli őt, hogy mi lesz a miniszterelnök reakciója. Befizeti a büntetést, és elismeri, hogy hibázott, vagy megpróbálja lerázni magáról – tette fel a kérdést. Ugyanakkor megjegyezte, hogy ha a kormányfő aláír egy ilyen rendeletet, akkor azt neki is be kell tartania.

feljelentesorban

Fotó: Heffner Attila

Mondani sem kell, hogy a fenti képről leolvasható linken az égadta egy világon semmi nincs, mi több, ez nem is egy link, hanem .. nem tudni micsoda.. A bosszúálló feljelentő még ahhoz is béna volt, hogy beírja a youtube-linket helyesen a feljelentésébe, ha már arra vetemedett, hogy Magyarország Miniszterelnökét alaptalanul feljelentse! Elképesztő, milyen hülye emberek vannak, de ha hülye valaki, attól még lehetne jóindulatú..

A bosszúálló okostojás, természetesen rosszul tudja, mert Orbán Viktor Miniszterelnökünk nem felelős egy rendezvényen megjelentek létszámáért. A VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK BETARTÁSÁRÓL A RENDEZVÉNY SZERVEZŐJE, ILLETVE A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉÜL SZOLGÁLÓ INTÉZMÉNY KÖTELES GONDOSKODNI. Hirmagazin.eu

E cselekményével a bosszúálló okostojás, nevezett Heffner Úr becsületsértést követett el Magyarország Miniszterelnöke ellen, és most csak Miniszterelnökünk jóságában, jóindulatában bízhat a bosszúálló feljelentő, hogy egy valós alapokon nyugvó feljelentést ne tegyen Miniszterelnökünk Ő és társa ellen! Hirmagazin.eu

az index alapján,

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Lajcsi állítja: tízmillióval rövidítette meg MC Hawer – A „Mikor a vodka a fejembe száll” című dal miatt áll a bál

Ki ne ismerné a kétezres évek egyik legnagyobb slágerét, a Mikor a vodka a fejembe száll című nótát......

Hamarosan otthon hagyhatod a forgalmit és a jogosítványodat

A rendőr most még mérlegelhet ha otthon hagyod a menetokmányaidat és ha a bírság mellett dönt, öttől ötvenezer...

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később...

Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa.. 47 éves volt.. Isten nyugosztalja!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balaton Gasztroforradalmára, Jánosi Tamás.. A Malackrumpli Bisztró 2013 nyarán nyitott meg a Biobalaton termelői piac...
facebook