16.1 C
Budapest
2023. március. 25. szombat

Borzalom! Ilyen szörnyen aljas módon próbálják megmérgezni a kutyákat Magyarországon ismeretlen személyek! Osztd meg!

Dátum:

Megosztás:

Olvasónk kétségbeesett levelet írt szerkesztőségünknek! Íme:

Ha ezt elolvasod és megnézed, benned is fel fog menni a pumpa! Mit üzennél az ilyen embernek? Segítsetek, hogy ez ne következhessen be! Pécs és környéke nagyon figyeljetek, nehogy a ti kedvencetek is így járjon!

Én Komlón élek! A kutyámmal sétáltunk a minap délután, amikor összefutottam egy ismerőssel.

Beszélgetni kezdtünk, a kutyám közben szaglászott, sétált, keresgélt, ahogy szokott. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valamit rág, majd csúnyán fulladni, köhögni kezdtem.

Azonnal láttam nagy a baj, ezért ha nehezen is de sikerült meghánytatnom. Ekkor láttam meg, hogy mi jött ki belőle. Szöges kolbászdarab, ami virslivel volt összekeverve. A kolbász- és virslidarabok voltak szétszórva a földön mindenfele.

Tudomásom szerint nem a mi esetünk volt az első. Korábban is találtak már szöges kolbászokat. Sokan nem hisznek ezeknek a támadásoknak, felhívásoknak, mert az interneten korábban hamis, álhírek keringtek ezzel kapcsolatban! Pedig Ez valós veszély és ha nem hívjuk fel mindenki figyelmét erre, akkor hamar tragédia lehet a vége.

Kép: feol

A Pécs melletti Birjánon is történt hasonló mérgezés, ahol egy négyéves komondort öltek meg ismeretlenek pénteken. Az állatot éjszaka mérgezhették meg valamilyen szerrel.

Mint megtudtuk, a gazda arra gyanakszik, hogy valaki vélhetően be akart menni az udvarba, a kutya viszont útban volt, ezért tette el láb alól az ismeretlen.

Nagyon kérek mindenkit Osszátok, hogy időben tudomást szerezhessenek erről a gazdik! Köszönettel: E. István

FRISS!!!!

” Újabb Mérgezés!!! Vigyázat!!!

Kb. egy órája járt itt egy gazdi, mert a kutyusa a Kaszáló utcánál (XVII. ker. ) megevett valami kolbászos falatkát a földről, amelyet egyből sugárban ki is hányt szerencsére.

A szemfüles tulajdonos összegyűjtötte a bizonyítékot, amelyben gombostű, és feltűnő kék-rózsaszín tartalom (méreg?) látszik. Fokozottan ügyeljenek a kedvenceikre!!!!”

Mérgezés a IV. kerületben is. Kép: ujpest, itt lakunk

Osszátok meg! Mindenki érdeke, hogy az aljas elkövetők mielőbb kézre kerüljenek! Hirmagazin.eu

Forrás: most.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Esti torna – videó

Egész héten tornásztunk, ma még lesz 16 perc, de a vasárnap szabad, .. holnap pihenünk! Átmozgató torna időseknek! -...

Esti mese – videó

Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról - videó   Hirmagazin.eu

Mai filmünk: Mark Wahlberg főszereplésével – Orvlövész – videó

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) mesterlövész korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás...

Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot! Veszélyes hibákat találtak az alkalmazásban! A jelszavak is veszélyben lehetnek!

A Google figyelmeztetést adott ki a Chrome-felhasználónak, mert veszélyes biztonsági hibákat találtak a rendszerben. A szakértők összesen hét olyan...