12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeSzabadidőBulvárBorzalom az éjszakában: Vadállatok támadták meg a magyar énekest és szerelmét

Borzalom az éjszakában: Vadállatok támadták meg a magyar énekest és szerelmét

Az énekes tőrrel és kővel próbálta távol tartani a veszedelmes bestiákat.

Az énekes tőrrel és kővel próbálta távol tartani a veszedelmes bestiákat.

Varga Viktorról eddig is tudtuk, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis merészségért, most viszont a barátnője, Lili is bebizonyította, hogy van olyan bátor, mint az énekes. A szerelmesek életük egyik legnagyobb kalandjába vágtak bele, amikor elhatározták, hogy meghódítják a Maccu Pichut, méghozzá gyalog, 15 kilós hátizsákkal a hátukon, az inkák útján, az Urubamba folyó mentén.

A táv nem kevesebb mint 42 kilométer, Viktoréknak pedig nem csak a változékony időjárással kell szembenézniük. Ha leszáll az éj, veszedelmes állatok lesnek rájuk, nem csoda, hogy Lili már nem is mer a szabadban aludni. Az énekes elárulta, hogy elvadult dzsungelkutyák falkái és egy megvadult bika is rájuk támadt, Viktor kezében tőrrel és egy méretes kővel őrködött éberen egész éjjel, hogy megvédje kedvesét, aki inkább úgy döntött, továbbindul és nem ver tábort a szabad ég alatt.

„Az út felénél járunk, 21km-nél, úgy döntöttem tábort verünk, hiszen a nap lemegy, a törött lábam kétszeresére dagadt, a 15 kilós táskák széttépték a vállunk, és pont egy Jézus-szentély menedéket adhatna, legalábbis tetőt a fejünk fölé, a folyamatos eső ellen. Lili arcán könnyek gördülnek, Ő nem akar kinn aludni, annyi vadállat támadás ért minket” – panaszolta Viktor a Facebookon.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem