21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Borzalom, a halálba lökte fiát, majd utána ugrott az ismert modell

Dátum:

Megosztás:

Mindketten a második emeleti erkélyre zuhantak, esélyük sem volt a túlélésre.

Iszonyú hírt közölt a New York-i rendőrség az egykori Playboy modellről, Stephanie Adamsről.

A 46 éves családanya eddig tisztázatlan okokból múlt hét csütörtökön kilökte 7 éves fiát, Vincentet egy manhattani hotel 25. emeleti ablakán, majd a gyerek után ugrott – számolt be róla a Daily Mail.

Mindketten a 2. emeleti erkélyre zuhantak, és azonnal szörnyethaltak.

A boncolás és a hivatalos vizsgálatok eredménye alapján Vincent halálát gyilkosságként, Stephanie-ét pedig öngyilkosságként kezelik. Bár a modell borzalmas tettére eddig nem találtak magyarázatot, azt tudni lehet, hogy Stephanie házassága valóságos rémálommá vált a kisfiú apjával, Charles Nicolai-jal, és a gyilkosság előtti napokban is azon veszekedtek, hogy kinél egyek a gyerek.

Az egyik rendőrfőnök a következőt nyilatkozta borzalmas esetről:

„A hotel vendégei két puffanást hallottak az éjjel, egy halkabbat és egy hangosabbat. Ebből is arra lehet következtetni, hogy először a kisfiú zuhant ki az ablakon.”

Stephanie egyik neve elhallgatását kérő ismerőse azt mondta, hogy a modell nagyon aggódott, hogy volt szerelme megtiltja neki, hogy  nyáron magával vigye Vincentet Európába.

Talán ezért döntött úgy, hogy végez vele, és aztán magával?

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...