12.8 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóBorzalmas vonatbaleset Vecsésnél: letúrta a taxit az érkező szerelvény – Megrázó helyszíni...

Borzalmas vonatbaleset Vecsésnél: letúrta a taxit az érkező szerelvény – Megrázó helyszíni képek

Vonatbaleset történt a Vecsés-Kertekalja vasúti megállóhelynél.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 10-én 20 óra 10 perc körüli időben Vecsésen, a Szép utcai félkaros fényjelző készülékkel biztosított vasúti átjáróban egy személygépkocsi vonattal ütközött.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az átjárót a közúti forgalom elől a rendőrök lezárták, kerülni a környező utcákban lehet – írja a police.hu.

A Blikk információi szerint a taxi megcsúszott, így került a vasúti sínekre. Úgy tudjuk, a sofőr kiszállt, mielőtt a vonat letarolta volna az autót.

4 / 5

Fotó: Blikk

5 / 5

Fotó: Blikk

blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work