5.4 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Borzalmas tengeri szörny sokkolta a kutatókat, ilyet még nem láttak – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ele­inte a ta­pasz­talt szak­em­be­rek is csak ta­nács­ta­la­nul va­kar­ták a fe­jü­ket, ám egy rej­tett ka­me­rás fel­vé­tel­nek kö­szön­he­tően min­den ki­de­rült.

Hátborzongató jelenetet rögzített egy Seattle-i óriásakvárium víz alatti kamerája!  A tapasztalt kutatóknak először csak az tűnt fel, hogy a tengerek és óceánok élővilágát bemutató kiállításról sorra tűnnek el a cápák. Az állománya néhány nap alatt megtizedelődött, ám azt senki sem tudta, mitől pusztulnak el.

A kamerafelvételről azonban egyből kiderült, hogy mi áll a háttérben!

A tudósok sápadtan nézték, hogy az akvárium egyik eldugott szegletében élő óriáspolip gyűri le csápjaival a cápákat, majd azonnal felfalja őket. A szakértők hamar rájöttek, milyen módszerrel teszi ártalmatlanná áldozatait az akár 20 kilót is nyomó példány: csápjaival a hátára fekteti őket, így a cápa képtelen védekezni.

Borzalmas tengeri szörny sokkolta a kutatókat, ilyet még nem láttak
Fotó: YouTube

Az elképesztő videó futótűzként terjedt el a világhálón és óriási vihart kavart. A többség szerint ugyanis a cápákat szándékosan terelték a polip felé, mivel tisztában voltak vele, hogy a nem mindennapi jelenetről készült felvétel tökéletes reklám az naponta látogatók ezreit vonzó akváriumnak.

Bármi is az igazság, a videó egészen elképesztő!

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A pálya csúcsán – romantikus, igaz történet, .. gyönyörű, megható film, Kevin Costner főszereplésével – videó

Igaz történet alapján, .. nagyon szép, .. romantikus film, csak ajánlani tudom mindenkinek! Kellemes szórakozást!   Erről Te sem maradhatsz le!   Teljes...

Orbán Viktor a finn kormányfőnek: Svédország és Finnország egyetlen percet sem veszít a NATO-tagságából

A miniszterelnök egyebek közt ezt üzente a Twitteren. Sanna Marin a YLE rádiónak adott interjúban azt mondta, ha találkozik...

Műholdfelvételek bizonyítják, nő az orosz erők száma Fehéroroszországban

A csapattelepítések viszont nem Ukrajna északról történő újbóli megtámadásának előkészítésére utalnak. Az amerikai Institute for the Study of War...

Napelemesek veszélyben: akár már 2024-től megszűnhet az éves szaldóelszámolás

A Magyar Közlönyben megjelentek szakági értelmezése szerint mindenkinek megszűnik az éves szaldóelszámolás. Egy hónap telt el azóta, hogy a...