0.9 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Börtönviselt magyar sztárok – Nem mindenkinek sikerült aztán a társadalom hasznos tagjává válni..

Dátum:

Megosztás:

Bizony, még az egyébként tehetséges, mindenki által ismert hírességekkel is előfordul, hogy mélyre kerülnek, enyhén szólva rossz fát tesznek a tűzre, és eléri őket a törvény keze.

Ilyenkor általában két forgatókönyv létezik: előfordul, hogy az elítélt sztár gond nélkül visszaintegrálódik a társadalomba, miután leülte a büntetését, sőt, adott esetben még profitál is abból, hogy éveket töltött a rács mögött, úgymond népmesei hőssé válik az emberek szemében. A másik, szomorúbb lehetőség az, hogy hiába engedik ki a börtönből, többé nem találja önmagát, szétesik az élete. Mindkettőre van példa a hazai és külföldi sztárvilágban.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Fekete Dávid

börtönviselt magyar sztárok
Fotó: TV2

A legfrissebb börtönös hír az egykori megasztárossal kapcsolatos. Az autókereskedőnek állt énekes 21 bűncselekményt követett el és több mint 320 millió forintos kárt okozott összesen, benne volt a pakliban, hogy akár 15 évet is a sitten kell töltenie. Pár napja azonban kiderült, hogy kiengedték a börtönből. Jelenleg az anyukájánál húzza meg magát Győrben, házi őrizetben van, a rendőrök naponta kétszer ellenőrzik. Bár a másfél évtizedes börtönbüntetés még mindig Damoklész kardjaként lebeg a feje felett, ő már a jövőn gondolkodik. Annyit olvasta a Bibiliát az előzetesben, hogy teológiával szeretne foglalkozni, és fiatalokat tanítana.

Stohl András

börtönviselt magyar sztárok
Fotó: Ripost

Stohl Andrást idestova 11 évvel ezelőtt ítélte a bíróság 10 hónap letöltendőre,  miután 2010. május 8-án hajnalban karambolozott két autóval, vérében alkoholt és drogot is találtak. A bíróság jogerősen tíz hónapra ítélte, de öt hónap múlva, 2012. márciusában szabadult. Később elmondta, mélyen megbánta tettét, sokat tanult az esetből, annak pedig kifejezetten örül, hogy letöltendőt kapott. És hogy azóta mi történt vele? Nos, megbocsátott neki a társadalom. Továbbra is az egyik legfoglalkoztatottabb színész és műsorvezető, és köszöni szépen, a magánélete is rendben van. Hamarosan megszületik ötödik gyermeke feleségétől, Vicától.

Galambos Lajos

börtönviselt magyar sztárok
Fotó: Mate Krisztian

A lopással és vesztegetéssel vádolt Lagzi Lajcsi 2016-ban 4 hónapot töltött előzetesben, amit ezt követően nem hosszabbítottak meg, így a trombitás egy hideg téli napon, január 24-én szabadult a rabságból. Nos, azóta is zajlik körülötte az élet, a házassága nemrég zátonyra futott a feleségével, de állítása szerint újra szerelmes. Egy rejtélyes hölgy rabolta el a szívét, akiről Lajos csak annyit árult el, hogy a showbizniszben tevékenykedik. Ennél kevésbé vidám történet, hogy három férfi szintén nemrég megzsarolta a zenészt. Szeptember közepén kiderült, hogy Galambos Lajost áramlopási ügye miatt a tetemes pénzbüntetés mellett letöltendő börtönbüntetésre is ítélték. Ismét. De nemcsak emiatt fájhat Lajcsi feje: az ellene folyó eljárás során három férfi 200 millió forintot próbált tőle kizsarolni, hogy kedvezően befolyásolják az ügy menetét. Bár a férfiakat lecsukták, később szabadultak. Így Lajcsi élete továbbra is olyan, mint egy jó krimi a Netflixen.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Ambrus Attila

börtönviselt magyar sztárok
Fotó: Bánkúti Sándor

Ambrus Attilára 2002-ben 17 év börtönt szabtak ki, azonban jó magaviselete miatt 2012. január 31-én, feltételesen szabadlábra helyezték. A kilencvenes évek legismertebb sorozatrablója, aki harminc pénzintézetet rámolt ki hat év alatt, szabadulása után egy ideig félelemben élt. Attól rettegett, hogy visszaesik és újra rabolni fog. Ez azonban nem történt meg! A Viszkis leköltözött a Búbánatvölgybe, ahol a természethez közeli, nomád életet él a feleségével, és két gyermeke is született, Anna és Magor. Ami a megélhetést illeti, Attila kézzel készített kerámiákat árusít, a piacok és kirakodóvásárok egyik legnépszerűbb vendége.

Damu Roland

börtönviselt magyar sztárok
Fotó: Bors

Sajnos egyértelmű, hogy Damu Roland története a legszomorúbb mind közül. Az egykor közkedvelt sorozatsztárt a bíróság négy és fél év börtönbüntetésre ítélte, 2012 áprilisában vonult a hűvösre. Jó magaviselet miatt azonban hamarabb, három év után szabadlábra helyezték. A börtönben töltött évek alatt rátalált a szerelem, szabadulása után kint már a felesége, Edina és egy új élet reménye várta. Bízott abban, hogy vissza tud illeszkedni, újra színészként dolgozhat majd. Ebből azonban nem lett semmi. A házasságnak csúnya válás lett a vége, és az újabb nagy szerepek, lehetőségek is elmaradoztak. A hányattatott sorsú színész alkalmi munkából élt, hol pincérként, hol kőműves-segédmunkásként kereste a kenyerét. Élete utolsó hónapjaiban már egyáltalán nem tudott dolgozni, annyira beteg lett. Jobb híján a Facebookon kérlelte arra a rajongókat, segítsék ki néhány forinttal. Tavaly december végén hunyt el. Mindössze 47 éves volt.

ripost nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...