31.7 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Borsodi időközi: jogszabályt sértett Koncz Zsófia fideszes jelölt a helyi választási bizottság szerint

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Blikk értesülései szerint elmarasztalta Koncz Zsófiát a helyi választási bizottság. A testület szerint a fideszes képviselőjelölt gyermekeket használt fel a borsodi időközi választás kampányában.

Úgy tudjuk, bírság kiszabására nem került sor, de a bizottság eltiltotta Koncz Zsófiát a további jogsértéstől. A jelöltnek a döntés értelmében le kell majd vennie közösségi oldaláról a gyermekekről készült fotókat. A döntés ellen fellebbezhet.

Cikkünk megjelenésekor Koncz Zsófia játszóteres posztja még elérhető a közösségi oldalán:

A kormánypárti jelölttel szembeni kifogást Tóth Ádám független jelölt terjesztette elő. A közösségi oldalán közzétett dokumentum szerint a fiatal politikus azt sérelmezte, hogy Koncz Zsófia kampánya során több személlyel együtt megjelent a szerencsi Fecskési játszótér felújításánál, ahol gyermekekről, illetve velük közösen készített fényképeket. Ezeket a felvételeket közzé is tette a fideszes jelölt a Facebook-oldalán.

A Borsod megyei 6-os számú választókerületben azért kell időközi voksolást tartani, mert az előző kormánypárti honatya, Koncz Ferenc júliusban életét vesztette egy motorbalesetben.

A Fidesz az elhunyt képviselő lányát, Koncz Zsófiát indítja az október 11-én esedékes választáson, a parlamenti ellenzék pedig a Momentummal kiegészülve a jobbikos Bíró László mögött sorakozott fel. Rajthoz áll még függetlenként Tóth Ádám szerencsi kisvállalkozó is, akit Szanyi Tibor pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) mellett a Székely Sándor parlamenti képviselő által vezetett Magyar Szolidaritási Mozgalom támogat.

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...

Élőhírek Ukrajnából – youtube videó

Robbanások a Rivne régióban található Sarnyban: halottak és súlyosan megsérültek. Három ember meghalt, négyen - a kórházban, ketten...

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei. A korábbi...

Afganisztánban hatalmas földrengés volt, ezrek haltak meg, tízezrek váltak hajléktalanná, és senki nem segít nekik.. – Hol itt az igazság?

Németország egymilliárd euróval segíti az ukrán költségvetést, de ha úgy vesszük, az egész világ segít Ukrajnának, de az...