21.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Boros Lajos: Folyamatosan hazudtam

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ke­mény idő­sza­kon ment ke­resz­tül a 71 éves rá­diós, aki jú­li­us­ban élet­mentő szív­mű­té­ten esett át. Most a Joshi, a leg­jobb ba­rát­ban eddig sosem hal­lott rész­le­tek­ről be­szélt.

Boros Lajos öt hét után tért magához a kómából. Azt mondja, semmit sem érzékelt ebből, a felébredés után közölték vele, hogy öntudatlan állapotban volt.Hetekig tartott, amíg sikerült feldolgoznia a váratlan hírt.

“Amikor felébredtem, akkor mondták el, hogy kómában voltam. Az utolsó emlékem, hogy öt perc múlva betolnak a műtőbe. Kóma?! Ez a szó az én szótáramban nem is szerepelt, le kellett írnom egy papírra. Jó két-három hétig tartott, amíg tudatosult bennem, hogy kómában voltam és még az is kétséges volt, hogy valaha felébredek. Az rémlik, hogy néha ébredeztem, de akkor nem tudtam beszélni, mert mindenféle csövek lógtak ki belőlem” – emlékezett vissza Boros, aki Joshinak bevallotta, egészen mostanáig ferdített az igazságról.

Boros Lajos Folyamatosan hazudtam 1

“Amikor megjelentek a haverok a kórházban, arra kértek, hogy mondjam meg nekik a frankót: hogyan néz ki Szent Péter?

Mert hazudtam folyamatosan és ők ezt tudták. De most elmondom az igazságot. Mit láttam? Feketeséget és sötétséget

– folytatta a rádiós.

“Azokban a hetekben két dologra reagáltam, de ezekre nem emlékszem. Az egyik, hogy a feleségem velem szemben állt, mögötte a család, ez egy csodálatos, nagyon színes kép volt. Beszélt is hozzám, azt mondta: Lackó, itt van mindenki. Aztán képszakadás. Utána még egy családi panorámaképre emlékszem. Az időérzékem egyébként most sem működik. Bármi, ami idővel kapcsolatos dolog, elbizonytalanodom. De szerencsére a feleségem mindenben segít” – mondta Boros, aki hozzátette, több időt fordít magára.

“Igaz, lassabban térek vissza a formámba, de most olyat is megteszek, amit korábban nem. Élvezettel bűnözök: éjjel kettőkor is felkelek és tejfölt nassolok.

Időnként azért felnézek az égre, és csak annyit mondok: köszi!

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...

Dizon Home – vigyél életet otthonodba!

Sok lakberendezési áruházat találhatunk manapság, azonban olyat, mint a Dizon Home, meglehetősen keveset. Ebben az esetben ugyanis nem csak...
facebook