4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Bombatalálat ért egy ukrán óvodát: születésnapja előtt halt meg az egyik kisgyerek

Dátum:

Megosztás:

Két hete folynak a harcok Ukrajnában. Az orosz hadsereg először csak a katonai támaszpontokat támadta, most azonban már a civilek lakta területek sincsenek biztonságban. Lakóházakat, hidakat és útvonalakat, valamint intézményeket is lebombáztak. A harcok során elpusztítottak egy óvodát, ahol többen is életüket vesztették.

Szörnyű tragédia rázta meg az amúgy is megviselt ukrán társadalmat. A bombatámadásban megsemmisült ukrán óvodában hat ember vesztette életét, akik közül ketten gyermekek voltak. Az áldozatok közt van a hétéves Alisa is, aki pár hónappal a nyolcadik születésnapja előtt örökre lehunyta a szemét.

A kislányt saját nagyapja próbálta megmenteni, de a támadásban ő is életét vesztette. A férfi ráadásul a kis Alisa szeme láttára esett össze. Alisát még sikerült élve kórházba szállítani, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok már nem tudták megmenteni – írja a Bors.

A harcok során eddig közel 40 gyermek halt meg, a legfiatalabb áldozat egy negyvennapos csecsemő, aki tüdőgyulladást kapott menekülés közben.

Forrás: Life / Hirmagazin.eu

Fotó: Twitter

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Figyelem! Győri rendőreink a lakosság segítségét kérik a képen látható gyermek megtalálása ügyében! – Oszd meg!

Győri nyomozóink a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó gyermek megtalálásához. A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/505/2022. körözési számon eljárást...

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...