15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Boltokban az új Tisza-tavi horgászjegy

Dátum:

Megosztás:

Elérhetőek a 2016-os Tisza-tavi horgászjegyek a horgászboltokban és kikötőkben. A megszokott értékesítési helyeken kívül Horgászati központunkban is megvásárolhatóak az engedélyek.

Boltokban az új Tisza-tavi horgászjegy

A 2015-ös állami horgászjegyek érvényessége 2016. január 31-jéig tart, így nincs akadálya annak, hogy időben beszerezzék horgászaink az új jegyeket.

Felhívjuk olvasóink figyelmét arra, hogy akik 2016-os területi jeggyel horgásznak, azokra már az új 2016-os Tisza-tavi horgászrend szabályai vonatkoznak.

Érdemes tehát kihasználni akár a január hónapra vonatkozó 7-17 óráig tartó horgászati lehetőséget, vagy akár azt is, hogy az új szabályok szerint a harmadik megfogott méretes kősüllő megtartható.

A 26 féle jegytípusról, azok áráról és érvényességéről korábbi cikkünkben olvashatnak. Figyelmükbe ajánljuk továbbá a SZÉP kártyás és az ajándékutalvánnyal történő vásárlás lehetőségét is. Jegyforgalmazóink listáját itt tekinthetik meg. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódjanak arról, hogy kiválasztott üzletük rendelkezik-e már a 2016-os horgászjegyekkel.

Forrás: sporthorgász

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...