-1.8 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

„Boldogság, hogy meghalt a fiam harmadik gyilkosa” – Szita Bence nevelőapja szerint elégtételt adott a sors

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kaposvár — „Hatalmas öröm és boldogság, hogy meghalt a fiam harmadik gyilkosa is” – így reagált lapunknak a sántosi erdőben hét éve brutális módon megölt Szita Bence (†11) nevelőapja arra a hírre, hogy Polcz Erika (†51) és Bogdán József (†59) után a börtönkórházban Kertész József (†47) is meghalt.

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, csakúgy, mint a másik két elkövető, Kertész is hosszabb ideje tartó betegségben hunyt el.

– Igazság szerint arra, amit érzek, nincsenek megfelelő szavak – kezdte lapunknak Szita Bence nevelőapja. – A boldogság szó meg sem közelíti, ez ennél sokkal de sokkal több. Amikor megtudtam, elégtétel, sőt, beteljesedés uralkodott el rajtam. Úgy gondolom, az élet leosztja a lapokat, de azt remélni sem mertem, hogy ilyen hamar elragadja mind a három gazembert a halál – fogalmazott Gyöngyi Sándor, aki maga is másodszor küzd meg a halálos kórral, de úgy gondolja, Kertész halála extra erőt ad neki a betegség elleni harcban.

Bogdán József, Kertész József és Polcz Erika életfogytiglanit kapott. Középen ül Kertész, aki most utolsóként halt meg /Fotó: RAS-archívum

Mint megírtuk: a 11 éves Szita Bencét 2012-ben a mostohaanyja és két férfi a Kaposvár melletti erdőbe csalta, ott Bogdán József leütötte, majd ásóval és késsel mintegy negyvenszer megszúrta. Eközben Kertész József a Sántos külterületén lévő erdőben megásta a gyerek sírját, Polcz Erika pedig mindehhez segédkezett. A kiskamasz holttestét később átvitték Toponárra, ahol végül a rendőrök megtalálták. Polcz állítólag azért fogadta fel a két férfit, hogy öljék meg Bencét, mert úgy érezte, a gyerek miatt nem élhet boldogan együtt Gyöngyi Sándorral. A férfi ugyanis kiadta az útját, miután nem jött ki Bencével.

Szita Bencével kegyetlenül végeztek gyilkosai

A Pécsi Ítélőtábla másodfokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a gyilkosokat.

Tvrtko sem siratja őket

Vujity Tvrtko (47) tévés műsorvezető terjedelmes levélben emlékezett vissza Kertész Józseffel készített korábbi interjújára. „Természetes és lényemből is fakad, hogy nem kívánhatom senkinek a kínok kínját, ám ez esetben talán leírhatom: nem hiszem, hogy ezekért a gyilkosokért bárki is hullajtana akár csak egyetlen könnycseppet is” – írta a közösségi oldalán.

Forrás: Blikk.hu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Helyreállt vasárnap hajnaltól a menetrend a Budapest-Miskolc vonalon

Várhatóan vasárnap hajnaltól már nem kell késésekkel, vonatkimaradásokkal számolni a Budapest-Miskolc vonalon, mivel megjavították a sorompót Rákosliget és...

Hungarians love online games!

Hungarians fell in love with online games during the Covid period and have been playing games ever since. Casino,...

A nagy pénzrablás: videón, ahogy a budapesti tolvajok tömbökké olvasztották a lopott aranyat – videó

Egykilónyi, 14 millió forint értékű aranygranulátumot dolgoztak fel a tolvajok. Aranytömbökké olvasztották a lopott aranygranulátumot a tolvajok, akikkel szemben...

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 1 (egy) 3 (három) 17 (tizenhét) 26 (huszonhat) 40 (negyven) 45 (negyvenöt) Nyeremények: 6 találatos...