27.8 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Bodrogi Gyulára nehéz feladat vár

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Nem­zet Szí­né­sze egy­előre igyek­szik ki­zárni gon­do­la­tai közül a rá és tár­sa­ira váró fel­ada­tot. De már nem so­káig ha­lo­gat­hatja a pil­la­na­tot, ami­kor el kell dön­te­nie, ki ke­rül­het az el­hunyt Psota Irén he­lyére.

Psota Irént március 10-én a Farkasréti temetőben kísérik utolsó útjára. A búcsú percei után nem sokkal tizenegy élő legendára fájdalmas és felelősségteljes feladatot ró a sors. Választaniuk kell egy új tagot maguk közé a múlt héten elhunyt színésznő helyére. Bodrogi Gyula számára ez az egyik legszomorúbb és egyben az egyik legszebb feladat.

Bodrogi Gyulára nehéz feladat vár

“Ameddig csak lehet, nem gondolkodom el azon, kit is jelölök majd. Sajnálatos és szép is egyben a feladat, ami ránk hárul minden alkalommal, ha elveszítünk valakit.

Most elvesztettünk egy újabb barátot, kollégát és még annál is sokkal többet. Egy darabot a színjátszás történelméből.

A temetés után valamikor összegyűlünk mi tizenegyen és választunk. Akkor, de csak is akkor gondolom majd végig, kit jelölök a Nemzet Színészei közé”mondta Bodrogi Gyula.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Botrány! Szeméthegy Tamásiban: Olaszországból érkezett a több ezer m3 szemét, aztán ittragadt..

Lassan apad az Olaszországból behozott szeméthegy Tamásiban, bőven van még mit elhordani – tapasztalta meg a Blikk munkatársa...

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...

Végre Európában is kapható legálisan Kamagra!

A merevedési problémákkal küzdő férfiak és párjaik jól tudják, hogy számos megbízható forrásból származó lehetőség áll a rendelkezésükre,...
facebook