20.3 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Bodrogi Gyula egy marék gyógyszert szed naponta, de jókedvűen ünnepelte a szülinapját: „Azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a száz évet megérem”

Dátum:

Megosztás:

Szinte hihetetlen, hogy a mindig jókedvű és energikus Bodrogi Gyula 89 éves lett! A Kossuth-díjas színművész maga is nehezen hiszi el, hogy már ennyi idős, ezért inkább bele se gondol.

Munkával és családja körében telt a születésnapja. A Nemzet Színésze szombaton lett 89 éves, aznap párja, fia, unokái és volt felesége, Voith Ági, valamint annak élettársa, a zeneszerző Döme Zsolt társaságában ünnepelt.

A legfrissebb hírek itt!

– Mi minden jeles eseményen össze szoktunk gyűlni, és elmegyünk egy jó helyre ebédelni. Most is így volt, finomat ettünk, volt torta és elhalmoztak sok szép ajándékkal meg jókívánsággal. Jó volt együtt – mesélte jókedvűen a Blikknek a színész, akinek tegnap a pályatársai is szerveztek egy ünnepséget a Karinthy Színházban a Nagymester című előadás után, melyben Bodrogi főszerepet játszik.

A Karinthy Színház Nagymester című előadása után köszöntötték fel Bodrogi Gyulát. Az előtérben Balázs Andreával / Fotó: Zsolnai PéterA Karinthy Színház Nagymester című előadása után köszöntötték fel Bodrogi Gyulát. Az előtérben Balázs Andreával / Fotó: Zsolnai Péter

A színész közel a kilencvenhez is jókedvű és fáradhatatlan. Megállás nélkül dolgozik, de így is mindig tele van tettvággyal és tervekkel.

A legfrissebb hírek itt!

– Tényleg nagyon szép kor ez a 89, de nem foglalkozom vele, mert ha belegondolok, menten elájulok. Szívem szerint 120 évig élnék, de az tudom, hogy nem fog sikerülni, de azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a száz évet megérem – nevetett fel Bodrogi – Engem a munka éltet, és ahhoz, hogy sokáig tudjak élni, dolgoznom kell, ezért szinte mindent meg akarok csinálni, amire felkérnek. Hamarosan véget ér a színházi évad, de gondoskodtam arról, hogy nyáron se maradjak feladat nélkül: Csányi Sándorral forgatok egy filmet.

A színművésznek csupán egyetlen kívánsága van, hogy az egészsége rendben legyen, hiszen a tavaly megtapasztalta, ez milyen nagy kincs. Mint ismert, kétszer is életveszélyes állapotban szállították kórházba, és párja, Angéla, valamint az orvosok gyors közbelépésének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Bodrogi azonban mindkét betegségéből teljesen felépült, és mint mondja, majd’ kicsattan az egészségtől.

Élettársa, Angéla gondoskodik arról, hogy Gyula bácsi visszaszerezze a leadott kilóit / Fotó: Zsolnai PéterÉlettársa, Angéla gondoskodik arról, hogy Gyula bácsi visszaszerezze a leadott kilóit / Fotó: Zsolnai Péter

– Igyekszem elfelejteni, hogy mi történt. Azt viszont megtanultam, hogy az egészség mennyire fontos és törékeny dolog, nagyon kell rá vigyázni. Szerencsésnek tartom magam, amiért felépültem, bár még mindig nem sikerült teljesen visszanyernem a régi formámat. Már másfél kilót visszaszedtem, abból, amit leadtam, de még hármat kéne ahhoz, hogy olyan legyek, mint azelőtt. Angéla rajta is van az ügyön, nagyon finomakat főz nekem, és még arra is figyel, hogy minden reggel bevegyem azt a marék gyógyszert, amit muszáj szednem azért, hogy továbbra is rendben működjön bennem minden – zárta a színművész.

Angéla főztjének szerencsére nem tud ellenállni Bodrogi Gyula, és a testedzést sem hanyagolja el / Fotó: Grnák LászlóAngéla főztjének szerencsére nem tud ellenállni Bodrogi Gyula, és a testedzést sem hanyagolja el / Fotó: Ringier-archív

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...