Home Szabadidő Bulvár Bochkor Gábor érzelmes üzenetet küldött Várkonyi Andreának, na de mit szól ehhez...

Bochkor Gábor érzelmes üzenetet küldött Várkonyi Andreának, na de mit szól ehhez Mészáros Lőrinc? .. Neked mi a véleményed erről?

0
varkonyi andrea, pinterest

Várkonyi Andreát nagyon meghatotta Bochkor Gábor üzenete.

Nagy port kavart, mikor annak idején napvilágot láttott, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 év együttélés után szakított. A korábbi műsorvezető akkor azt mondta, hogy az elköltözése nem egy hirtelen ötlet volt, éveken át mérlegelte, hogyan lehetne megmenteni a kapcsolatukat. Bochkor Gábor szerint nem egy harmadik személy miatt romlott meg a viszonyuk, hanem korábban is voltak gondjaik.

Aztán egy komoly beszélgetés során bebizonyosodott számára, hogy Várkonyi Andrea egy jelentős személyiségváltozáson ment keresztül, amit nem tudott hova tenni. Amikor a televíziós közölte párjával, hogy vége, Bochkor szinte sokkot kapott; borzasztó volt hallgatnia, ahogy Andrea a korábbi idők sérelmeit a nyakába zúdította.

Várkonyi Andrea most már Mészáros Lőrinc feleségeként éli életét, de nyilván nem tudja kitörölni a közös emlékeket Bochkor Gáborral sem, hiszen 12 évig éltek együtt, és van egy közös gyermekük. A rádiós is ugyanígy érez, hiába élnek már külön, nem feledheti lánya édesanyját, és vannak dolgok, amik azonnal Andreát juttatják eszébe.

Egy koncert miatt gondoltak ismét egymásra
Mint mondjuk egy Sting koncertről, mivel Várkonyi imádja az angol zenészt, és mindig együtt mentek el bulizni kedvenc számaikra. Egyszer azonban, amikor Sting Budapesten lépett fel, Andrea nem tudott elmenni, viszont Gábor igen, EKKOR KÜLDÖTT NEKI EGY SMS-T, AMI TELJESEN MEGHATOTTA VÁRKONYIT.

Ez egy rövid videó volt Andrea kedvenc Sting daláról. Ezzel jelezte neki Gábor, hogy ő elment a koncertre. Andrea meghallgatta, és csak annyit válaszolt neki, hogy ő azért nincs ott, mert mindig együtt mentek ezekre. Bochkor annyit reagált erre, hogy tudja, ezért küldte neki a videót.

Szerinted ez egy ártatlan kedvesség, vagy van a sorok mögött rejtett üzenet? .. Mondd meg te! .. Hírmagazin.eu

Kép
Forrás

#várkonyiandrea#mészároslőrinc#bochkorgábor#érzelmesüzenet#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás