17.4 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeHírekÉletmódBizonyítékot találtak az időutazás létezésére?

Bizonyítékot találtak az időutazás létezésére?

Mindenesetre úgy fest, egy 1937-ben készült falfestményen az indián bennszülött iPhone-t tartogat a kezében.

Körbejárta a webet egy igazi, uborkaszezonba illő furaság.

Umberto Romano freskófestőnek a „Mr. Pynchon and the Settling of Springfield”, azaz Pynchon és a Springfield település megalapítása című festményén felfedezett részletről van szó.

Romano 1906-ban Olaszországban született, hatéves korában az Egyesült Államokba költözött, ahol a Massachusetts-i Springfieldben nőtt fel. Számos alkotása mellett 1937-ben megfestette a Mr. Pynchon and the Settling of Springfield-et is, amin Pynchon, Springfield település alapítója látható telepesek és bennszülött indiánok között az 1630-as években.

Közelebb hajolva pedig mi látható a postamúzeum tulajdonában lévő falfestményen?

Egy indián szelfit készít a jövőből visszahozott iPhone-jával? Vagy csodálkozó pillantást vet a mába? Évtizedekkel Steve Jobs előtt használná az eszközt, ami később kétségkívül a kor legkelendőbb árucikke lett?

Meglehet persze, hogy egy tükörbe bámult.

Vagy nem is iPhone van a kezében, hanem Android.

Forrás és képek: hirado.hu

További kép: avilagtitkai.com

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work