9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Bíró Ica elmondta a véleményét Schobert Norbi ügyéről: „Kapja meg ő is azt, amit érdemel”

Dátum:

Megosztás:

Bíró Ica szerint Schobert Norbi is kapja meg azt a büntetést, amit megérdemel.

Mint ahogy arról médiánk is többször beszámolt, Bíró Ica nagyon nehéz éveken van túl: korábban kilakoltatták, és ha családja nem segít rajta, az utcára került volna. Hiába sikeres énekesnő, mégis keményen meg kellett dolgoznia a pénzért. Biztonsági őrnek állt, és volt olyan, hogy a jéghideg autójában éjszakázott a munkája miatt.

Jelenleg 103 ezres nyugdíjából és az önkormányzattól kapott segélyből él. A Metal Lady mellett mindvégig ott állt családja és barátai is, ám akadtak rosszakarók is az útja során.

Erről Te sem maradhatsz le!

– Ha bűncselekmény történt az esetemben, azt tessék kinyomozni és korrigálni azt a hibát, amit elkövettek ellenem. Mert elkövették azt a hibát, hogy kisemmiztek: esetemben egy ötvenmilliós tartozás miatt elvettek tőlem 400 milliós értéket – nyilatkozta a Tények Plusznak Bíró Ica, aki hisz abban, hogy idővel mindenki megkapja a méltó büntetését.

Sőt, még Scobert Norbinak is üzent azzal kapcsolatban, hogy a fitneszgurut a GVH nemrég 40 millió forintos büntetéssal sújtotta.

– Kapja meg ő is azt, amit érdemel – jegyezte meg Ica Norbi kapcsán.

– Én csalódtam benne, mert sokat segítettem, de ő mindent elkövetett azért, hogy engem kispadra tegyen. Ő nyilatkozta azt, hogy „ebben az országban csak egy fitneszguru maradhat”, illetve ő és a kedves felesége, hogy tűnjek el a színről – tette hozzá a Metal Lady.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...