9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Biden és Zelenszkij halálát kívánták egy gyerektáborban, a hallgatóság ujjongott

Dátum:

Megosztás:

Az ukrán védelmi miniszter szerint Ukrajnának lehetővé kell tennie a külföldi katonai bázisok telepítését

Olekszij Reznyikov ukrán  védelmi miniszter  szerint az alkotmánynak a külföldi katonai bázisok elhelyezésének megengedhetetlenségéről szóló normája elavult.

Nyilvánvaló, hogy szükség esetén lehet olyan jogi formulát találni, hogy a bázist ne nevezzük bázisnak, hanem valamiféle interakciós és tapasztalatcsere-központnak

– fogalmazott.

De miért is? Meg kell szüntetni ezt az aktualitását vesztett korlátozást, hogy elpusztítsuk a spekuláció talaját – tette hozzá a miniszter.

Ezenkívül Reznyikov javasolta a 17. cikk (Ukrajna szuverenitásának és területi integritásának védelméről) kiegészítését azzal a tézissel, hogy Ukrajna önállóan választja meg a biztonságát garantáló mechanizmusokat, különösen a nemzetközi szerződésekhez vagy szervezetekhez való csatlakozással.

Ez egyértelműbben feltárja és normalizálja a preambulum 5. bekezdésében meghatározott európai és euroatlanti irányvonal eszméjét – magyarázta a védelmi minisztérium vezetője.

Ukrán katonai szóvivő: A Wagner-zsoldosokét közelítik az orosz erők mostani veszteségei Bahmutnál

Az orosz erők mostani veszteségei a Donyeck megyei Bahmutnál már közelítenek ahhoz, amelyet a Wagner orosz zsoldoscsoport szenvedett el az ukrán csapatokkal vívott harcok csúcspontján – jelentette ki Szerhij Cserevatij ezredes, a keleti országrészben harcoló ukrán haderő szóvivője egy hétfői ukrán tévéműsorban.

Az orosz veszteségek rendszeresek Bahmut környékén. Ezek a veszteségek már megközelítik azokat, amelyek a Wagner-csoporttal vívott harcok csúcsán voltak

– fogalmazott a szóvivő.

Példaként hozta, hogy az elmúlt napban 81 orosz katona halt meg, 156-an pedig megsebesültek. Szavai szerint ugyanakkor az orosz erők erőteljesen vágnak vissza az ukrán támadásokra, 556 alkalommal nyitottak tüzet tüzérséggel, négy légitámadást hajtottak végre, és nyolc fegyveres szárazföldi összecsapás volt a térségben.

Biden és Zelenszkij halálát kívánták egy gyerektáborban, a hallgatóság ujjongott

A Dubrava belorusz gyermektáborban tartott rendezvényen az egyik műsorvezető azt kívánta, hogy

Joe Biden haljon meg, Volodimir Zelenszkij is, Vlagyimir Putyin pedig boldoguljon, és vegye át az irányítást egész Ukrajna felett.

A felvétel szerint a gyerekek ujjongással fogadták a műsorvezetők kívánságait.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...