Home Életmód Életmód hírek BEVEZETŐ AJÁNLATTAL ÉS KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEKKEL ÜNNEPEL A DISNEY+

BEVEZETŐ AJÁNLATTAL ÉS KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEKKEL ÜNNEPEL A DISNEY+

disney+day

BEVEZETŐ AJÁNLATTAL ÉS KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEKKEL ÜNNEPEL A DISNEY+

Budapest, Magyarország (2022. szeptember 7.) – A Disney+ Day alkalmából kedvezményes előfizetéssel csatlakozhatnak a Disney+ streaming platformhoz a rajongók.

A Disney+ Day-t világszerte szeptember 8-án ünneplik.

A Disney+ Day számos izgalmat tartogat az előfizetők számára, ugyanis a szeptember 8-án új filmek, sorozatok kerülnek fel a Disney+-streaming platformra. A Disney-parkokban; és más helyszíneken is, nagyszabású ünnepségeket is rendeznek, valamint szeptember 9. és 11. között tartják a D23 Expo-t Kaliforniában, ahol bemutatják a Disney+ legújabb saját gyártású sorozatait, filmjeit.

A Disney+ Day alkalmából, akik szeptember 8-tól kezdődően szeptember 20-a reggel 8:59 percig előfizetnek a Disney+-ra – legyen szó új vagy visszatérő előfizetőkről –, azoknak mindössze 599 forintért lesz elérhető a Disney+ az első hónapban.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

További előfizetői kedvezmények a Disney+ Day kapcsán:

A már meglévő és az új előfizetéssel rendelkezők egyaránt megkapják a következő kedvezményeket a Disney+ Day alkalmából szeptember 8-án:

  • Hozzáférés a shopDisney speciális termékeihez: A Disney+ előfizetői különleges hozzáférést kaphatnak a shopDisney árucikkek válogatott gyűjteményéhez. A válogatás egyedi design termékeit a kedvenc Disney+ Day premierek, Disney+ Originals és további kedvencek ihlették.
  • Disney Cruise Line ajánlat: A Disney+ előfizetőknek szóló különleges ajánlat segítségével életre kelnek a szeretett történetek a Disney hajóútjain. Az ajánlat részeként a harmadik és negyedik vendég ingyen utazhat, ha két teljes árú vendéggel utazik egy kabinban. A Disney+ előfizetők ezzel az ajánlattal legfeljebb két kabinra foglalhatnak. Az ajánlat szeptember 8-tól elérhető a Disney Magic, a Disney Dream és a Disney Fantasy hajón 2023. január – április között induló utakra, kiválasztott hajózási útvonalakon, kiválasztott kabin-kategóriákban*.
  • National Geographic Digital ajánlat: A Disney+ előfizetők korlátlan hozzáférést kapnak a National Geographic világhírű történeteihez és exkluzív tartalmaihoz az NG reklámmentes mobilalkalmazás segítségével, melyet 6 hónapig ingyenesen használhatnak a világ bármely pontján.
  • Disney Movie Insiders bónuszpontok: Azok a Disney+ előfizetők, akik szeptember 30-ig összekapcsolják Disney+ fiókjukat a Disney Movie Insiders fiókjukkal, 150 bónuszpontot kapnak, és havonta 50 pontot kapnak ajándékba, amíg aktív előfizetéssel rendelkező fiókjaikat összekapcsolva tartják. A Disney Movie Insiders-hez való csatlakozás ingyenes, és a tagok a pontokat jutalmakra, élményekre és sok minden másra válthatják be.
  • Disney+ rajongók kedvenc vetítései az AMC moziban: Szeptember 8. és 19. között az AMC Theatres egyes mozijai a rajongók kedvenc filmjeinek vetítésével ünneplik a jeles napot. A Walt Disney Animation Studios „Encanto”, a „Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet”, a Marvel Studios „Thor: Ragnarök”, a Disney és a Pixar „Verdák” és a „Rikkancsok” című filmjeinek vetítésével kedveskednek az őket választóknak. A jegyek vetítésenként 5 dollárba kerülnek és bárki számára elérhetők. A résztvevők egy ingyenes Disney+ posztert kapnak, amíg a készlet tart. Emellett a Disney+ előfizetők számára további kedvezmények is elérhetők lesznek.

További Disney+ Day kedvezmények a vállalatnál

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

ELÉRHETŐSÉGEK

Facebook: @DisneyPlusHU

Hashtag: #DisneyPlus; #DisneyPlusDay

Sajtóanyagok, képek: https://dmedmedia.disney.com/disney-plus-day-2022/

*Az adókat, illetékeket és kikötői költségeket nem tartalmazza, amelyek a választott útvonaltól függően személyenként körülbelül 89-202 USD-t tesznek ki (az összegek változhatnak). Az adókat, illetékeket és kikötői költségeket minden vendég esetében nem tartalmazza, és azok a végelszámoláskor esedékesek. Az ajánlat nem tartalmazza a lakosztályokat és a korlátozott kategóriákat (VGT, OGT és IGT). Az ajánlat csak az Egyesült Államokban és Kanadában lakó Disney+ előfizetők számára érhető el. A Disney+ előfizető legfeljebb két kabinra foglalhat ezzel az ajánlattal; minden kabinban két teljes árat fizető vendégnek kell tartózkodnia. A Disney+ előfizetőnek kell lennie az elsődleges vendégnek a foglalásban, és az ajánlattal lefoglalt kabinok egyikében kell utaznia. A Disney+ előfizetés igazolása szükséges. Ha a Disney+ előfizetés nem igazolható, a foglalást a vonatkozó lemondási díjakkal együtt töröljük. Nem kombinálható más kedvezményekkel vagy promóciókkal. Érvényes új és meglévő foglalásokra. Az ajánlat a Disney Cruise Line Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartozik. Az ajánlathoz kiosztott kabinok száma korlátozott. A négy vagy több vendég számára kínált kabinok korlátozott számban és a foglalás időpontjában rendelkezésre álló helyek függvényében vehetők igénybe. Az ajánlat 2023. március 1-ig érvényes.

***

Lucasfilm szerzői jog, forrás

A Lucasfilm, a Lucasfilm logó, a STAR WARS és a kapcsolódó termékek a Lucasfilm Ltd. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy szerzői jogai az Egyesült Államokban és más országokban:

© & TM Lucasfilm Ltd.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A DISNEY+ SZOLGÁLTATÁSRÓL 

A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona, kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak, csakúgy, mint a legendás „A Simpson család” és számos további sikerprodukció – de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztató brand, a Star is a részét képezi. A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estés filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja. A Disney+ önálló streaming szolgáltatásként vagy a The Disney Bundle részeként érhető el, amely az előfizetőknek hozzáférést biztosít a Disney+, a Hulu és az ESPN+ kínálatához. További információk a disneyplus.com oldalon, valamint a legtöbb mobiltelefonon és tévékészüléken elérhető Disney+ applikáción olvashatók.

DISNEY+ MAGYARORSZÁGI SAJTÓKONTAKT

Bak Anita

Anita.X.Bak.-ND@disney.com

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version