22.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Bevallotta, Kamarás Iván ezért a nőért állt a kamerák elé

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kamarás Iván egy számára nagyon különleges nőnek szeretne bizonyítani azzal, hogy a színpadra lép a Dancing with the Stars-ban.

Ősszel ismét képernyőre tűzi a TV2 a Dancing with the Stars című táncos műsorukat, melynek egyik versenyzője Kamarás Iván lesz. A népszerű színész bevallotta, hogy egy számára nagyon különleges nő miatt állt a kamerák elé, és vállalta el a felkérést. Ez a hölgy pedig nem más, mint az édesanyja, a Kossuth-díjas táncművész, Uhrik Teodóra.

Azért mondtam igent a felkérésre, mert nekem a tánc valahol a szívügyem. Édesanyám balett táncos és a nevelőapám is, és gyakorlatilag táncos családban nőttem fel. Pontosan tudom, testközelből láthattam azt az iszonyatos mennyiségű munkát, amit ők beleraktam az egész életük folyamán az előadásaikba. Ők a showbiznisz legkeményebben dolgozó emberei és legkevésbé elismert figurái. Szeretném az emberek figyelmét felhívni arra, hogy táncolni menő” – mondta el a TV2-nek Iván, aki hozzátette, nem küzdeni jött a versenybe, hanem tényleg tanulni szeretne.

„Nyilván az is egy ok volt, hogy igent mondtam, hogy anyám állandóan azt mondta: nem kell táncolni, Ivánka. Most szeretném bebizonyítani neki, hogy igenis képes vagyok eljutni akár a döntőig is, ez az álmom” – tette még hozzá.

A videóban más érdekességeket is megtudhatsz! Kattints!

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

(Fotó: TV2)

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Az autót a nővére vezette, amikor vonattal ütköztek.. – A helyszínen szörnyethalt a 16 éves focitehetség..

A felhők fölött focizhat tovább - így búcsúztak Gyirmóton a fiatal focistától, .. a család összeomlott.. Még több bűnügyi...

Döntött a bíróság: Elvesztette Jolly élete egyik legfontosabb perét..

A válás után végre pont került a gyermekelhelyezési per végére is. Suzy az anyaságról és jelenleg életéről is...

Új életet kezd Schumacher felesége, imádott férjével együtt..

Corinna Schumacher nem véletlenül könnyezte meg otthon ápolt férje megható méltatását. Óriási feladat előtt áll: új életet kezdenek...

Jó hírünk van a katából kiesőknek – a családosok jövőre kaphatnak „szja-visszatérítést”

Érdekes körülményre hívta fel a figyelmünket a kata változása kapcsán Angyal József okleveles adószakértő – arra, hogy azok a...
facebook