10.9 C
Budapest
2024. február. 26. hétfő

Betondarálás mobil géppel

Dátum:

Megosztás:

Amikor betondarálásra kerül sor, lehetőség van választani fix és mobil betontörő gép között. Mi a különbség a kettő között?

A fix betontörő gépet leginkább bányászati és ipari környezetben alkalmazzák, a mobil betondarálót pedig megmutatjuk mikor érdemes bérelni.

Építési munkálatok és a betondarálás

betondaráló gépnek hasznát vehetjük építkezések, épületbontások, felújítások, hozzáépítések során is. Ezen munkálatok közben ugyanis olyan mennyiségű törmelék keletkezik, amit gazdaságosabb és környezetkímélőbb betondarálóval átdolgozni, mint hulladékudvarba szállítani. Az átdolgozott betondarálékot a későbbi projektek során felhasználhatjuk, vagy ha nincs szükség rá, akár tovább is értékesíthetjük.

Mikor éri meg a betondaráló?

A mobil betondaráló napi kapacitása eléri a napi 350-600 tonnát is, ami azt jelenti, hogy legalább ennyi törmelékre van szükség, hogy bérlése gazdaságos legyen. Mivel önjáró gépről van szó, bárhol könnyen telepíthető és kis helyen is könnyen elfér. Ha mindez nem lenne elég, akár munka közben is át lehet telepíteni az építési területen belül. Mivel rekultivációs és bányamunkákhoz is kiválóan használható, a fix betontörők feladatát is kiegészítheti.

A mobil betontörő gép mellé cégünk gépkezelő kollégát is biztosít, aki segít a tégla, beton, cserép, csempe, járólap átdolgozásában.

Beton újrahasznosítás

betondaráló gép által átdolgozott anyagok hulladéknak minősülnek, ezért az újrafelhasználáshoz ki kell emelni ebből a kategóriából. Az átdolgozott keveréket laborba kell szállítani, ahol alapos vizsgálaton esik át. Így állapítják meg, hogy a darálék megfelel-e a törvényben leírtaknak. Ha a teszteken sikeresen átmegy az anyag, akkor CE tanúsítvánnyal látják el, majd ez alapján mérnökök határozzák meg, hogy milyen formában, hogyan hasznosítható újra.

Betontörés nem csak Budapesten

Bár az Interbridge-Trade Kft. leginkább a fővárosban vagy vonzáskörzetében dolgozik, ha betondarálásról van szó, de ha szükséges Magyarország bármely területén rendelkezésre állunk. Mobil betondaráló gépünk kis helyen is telepíthető, és annak helyszínre szállításában is tudunk segíteni.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne egyedi árajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Kollégáink egy alapos igényfelmérést követően készítik el az ajánlatot, és bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolnak.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Web: www.torogep.hu

E-mail: [email protected]

Telefon: + 36 20 969 3980

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Óriási tűz Budapesten, rohantak a helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók – 15 embert kellett menekíteni..

Tűz volt egy társasházi lakásban Budapest III. kerületében, a Hévízi úton. Az első emeleti lakás nappalijában öt négyzetméteren berendezési tárgyak...

Orosz drón üldözte a német külügyminisztert – videók

Annalena Baerbock német külügyminiszter az orosz–ukrán háború második évfordulóján Ukrajnába látogatott. Odesszában további német támogatást ígért ukrán kollégájának....

Vérfürdő Bécsben: öt nőt öltek meg (18+)

Pénteken összesen öt erőszakos halált halt nő holttestére bukkant a rendőrség Bécsben két helyszínen. Egy 51 éves nő és...

Váratlan fordulat: eldőlhet a háború

A Bloomberg arról ír, hogy szakadás történt Európában, mivel a nyugati országok továbbra is korlátlanul támogatnák Ukrajnát, miközben...