13.3 C
Budapest
2022. október. 1. szombat

„Beteg képzeletű emberek találhatták ki” – Megszólalt a Dinamo Kijev tulajdonosa, aki állítólag milliárdokkal a csomagtartójában menekült Ukrajnából Magyarországra..

Dátum:

Megosztás:

Ihor Szurkisz azt mondja, ő nem menekült el Ukrajnából, amíg el nem vitte a játékosokat a családjukkal együtt. Magyarországi ügyvédeket kellett felbérelniük, hogy kérelmet nyújtsanak be a határszolgálathoz.

Közel egy hónapja médiánk is megírta, hogy Ihor Szurkisz, az egyik leggazdagabb ukrán üzletember, a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának tulajdonosa és testvére már február végén elhagyták Ukrajnát a kialakult háború miatt.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Ráadásul nem is akárhogyan, hiszen a hírek szerint a testvérpár közel hatmilliárd forintnak megfelelől amerikai dollárral a csomagtartójában menekült Magyarországra.

Az Ukrajinszka Pravda nevű lap szerint a két Surkis február 26-án, 23 óra körül távozott Ukrajnából, ám az ország elhagyásakor nem jelentették be a vámhivatalnak a készpénz birtoklását és elszállítását, amit egyébként az ukrajnai törvények is előírnak. Viszont a magyar határon a helyi vámtisztviselőknek már állítólag beismerték, mekkora összeggel érkeztek.

Ihor Surkis friss nyilatkozatában most azt mondta, csak az ellenségei állítják, hogy elmenekült a hatalmas összeggel a csomagtartójában.

Senki sem menekült el. Én Ukrajnában voltam, amíg el nem vittem a játékosokat a családjukkal együtt. És csak ezután mentem el. Azt a tényt pedig, hogy 17 millió dollárt vettünk ki, csak beteg képzeletű emberek találhatták ki.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Magyarországi ügyvédeket kellett felbérelnünk, hogy kérelmet nyújtsunk be a határszolgálathoz, és már elküldtük a hivatalos választ Ukrajnába is, ott megerősíthetik, hogy teljesen legálisan távoztunk az országból. A bátyám ma Ukrajnában van, már teljesen felépült a koronavírus-fertőzésből, ami akkor sújtotta, amikor távozott az országból vele. Már a Parlamentben is volt. Az ő álláspontja a háborúról ugyanaz, mint az enyém. A bátyám többet tett az országért, mint ezek a mai futballszereplők együttvéve. A 2012-es Eb teljes egészében az ő érdeme volt. A mostani vezetők pedig csak azt tudják, hogyan bújjanak hazafias jelszavak mögé. 63 éves vagyok, és úgy gondoltam, hogy jobb lesz elmenni és külföldről segíteni a hazánkat, mint a Dinamo-központ pincéjében ülni. A családommal segítünk szeretett Ukrajnánknak, de nem is akarom ezt reklámozni. Azt leginkább azok teszik, akik nem csinálnak semmit. Ha valamilyen esetben szükség lesz rám Ukrajnában, akkor beülök az autóba és minden gond nélkül hazamegyek” – fogalmazott a fiatalabbik Surkis a sport.ua cikke szerint, amit a csakfoci.hu idézett.

blikk, csakfoci

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Autó égett az M5-ösön, Kecskemét közelében

Kigyulladt egy autó Kecskemét közelében, az M5-ös autópályán. Egy személyautó motortere és műszerfala égett az M5-ös autópálya 93-as és...

Tinik előtt végzett önkielégítést az ismert festőművész – Érthetetlen, miért nem vették őrizetbe B. Tamást (18+)

Hátborzongató, da sajnos, igaz történés: A városszerte ismert hobó festőművészből órák alatt közellenséggé vált B. Tamás Nagykőrösön, ahol...

Egyre nagyobb a baj a Gazprommal: veszélyben az utolsó, Magyarországra tartó gázvezeték is – Megszólalt a külügy..

A Gazprom belengette, hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra tartó gázvezetékét is. A Gazprom belengette hogy leállíthatja az utolsó, Magyarországra...

Úgy néz ki, mégis lesz karácsonyi vásár Budapesten

Elvi hozzájárulását adta a belváros önkormányzata a Vörösmarty téri karácsonyi vásár megrendezésére az Advent Bazilika esemény szervezőinek, miután...