15 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Berki Mazsit nem hatja meg a kommentelők véleménye, minden úgy van jól, ahogyan ő mondja..

Dátum:

Megosztás:

Berki Mazsi és a néhai férje közötti változásokról és az új kapcsolatáról szóló információk és hírek sokakat foglalkoztatnak.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az emberi kapcsolatok és életmód változásai személyes döntések eredményei, és mindenki szabadon élheti az életét és választhatja meg a társát.

Berki Mazsi elismerte, hogy bizonyos esztétikai beavatkozásokon átesett, például többször is feltöltette a száját, visel póthajat, és úgy tűnik, hogy mellei is nagyobbak lettek. Ezen kívül, mint említetted, folyamatosan edzeni jár, és látszólag sokat fogyott. Az ilyen változások személyes preferenciákhoz és az egyéni önbizalom megerősítéséhez kapcsolódnak, és mindenki szabadon dönthet az ilyen beavatkozásokról.

20230429berki mazsi7
Berki Mazsi rengeteget változott, sokat foglalkozik a külsejével. FORRÁS: BERKI MAZSI/INSTAGRAM

Az információk szerint gazdag barátja segít Berki Mazsinak a kislánya, Emma felügyeletében, és az is lehetséges, hogy tervezik egy közös gyermek vállalását. Ezek a pletykák és információk azonban nem megerősítettek, és mindenki magának dönti el, hogy milyen családi terveket szeretne megvalósítani.

20230621berki mazsi

Újabb nyaralásával és műmelleivel dicsekszik Berki Mazsi. FORRÁS: BERKI MAZSI INSTAGRAM

Az egyik bejegyzésben Berki Mazsi köszöntötte mind az édesapját, Berki Krisztiánt, mind pedig új barátját, és megosztotta a képet, amin a kislányát öleli. A közösségi média bejegyzéseket mindenki saját felelősségére osztja meg, és az emberi érzelmek és kapcsolatok bonyolultak lehetnek. Fontos, hogy mindenki tiszteletben tartsa a másik személy érzéseit és emlékeit.

20230510berki mazsi1
Berki Mazsi, Insta

Berki Mazsi jelenleg külföldön nyaral, de a részleteket nem árulta el. Mindenki maga döntheti el, hogy milyen módon és milyen tartalommal szeretné használni a közösségi média platformokat. Az emberek különbözően reagálnak az ilyen bejegyzésekre, és mindenki szabadon kifejezheti véleményét.

Fontos azonban emlékeztetni, hogy minden embernek joga van a boldogságra és az életének élvezésére, és mások életének és döntéseinek elítélése helyett inkább toleranciával és tisztelettel kellene reagálni.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Halálos állatok lepték el az erdőket, és ahogyan tavaszodik, ahogy jönek a jobb idők, egyre több lesz..

Újra melegen simogatnak a nap sugarai, a levegőben lassan már frissen nyílt virágok illata száll – a tavasz...

„Szerencsére nem történt tragédia” – porcukor helyett tisztítószer került az ovisok ételére, újabb részleteket tudtunk meg – De ez hogyan történhetett meg? .. Milyen...

Az eset egy pilisborosjenői oviban történt. A Bors több szülővel is beszélt. A Mesevölgy Óvoda Mindszenty utcai épületében csütörtök...

Drámai NATO-bejelentés az ukránokról

Mircea Geoana NATO-főtitkár-helyettes szerint még nincs meg a pontos menetrendje annak, hogy Ukrajna miként csatlakozhatna a szövetséghez. Geoana hangsúlyozta,...

Azt mondták, ide most a színészek nem jöhetnek be, mert a színészeknek árt, ez egy amerikai film – mesélte Bodrogi gyula a főiskolás éveiről,...

Szinte nincs olyan korosztály Magyarországon, aki ne ismerné Bodrogi Gyulát, a legendának azonban nem indult zökkenőmentesen a karrierje. A Nemzet...