12.5 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Berki Krisztián édesanyja megdöbbent: „Nem tudtam, hogy a fiam drogozott”

Dátum:

Megosztás:

Budapest — Egyelőre képtelen a családja feldolgozni Berki Krisztián halálát. A médiaszemélyiség, a kétgyerekes családapa hirtelen és mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, éppen akkor, amikor rendbe akarta hozni a házasságát, szerette volna visszahódítani a feleségét. Családtag­jait az is sokkolta, hogy a rendőrség kábítószergyanús anyagot talált a lakásában.

Berki Krisztián édesanyja még nem dolgozta fel, hogy a fia nincs többé. Az asszony néhány nappal a halála előtt találkozott Berkivel, közösen vitték babaúszásra a kis Emmát Mazsival és Krisztiánnal.

– El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor – mondta elcsukló hangon a Blikknek Júlia.

– Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott – zokogta az édesanya, aki azt is elárulta, gyászukban osztoznak kisebbik unokája édesanyjával, Mazsival, aki még nem tért magához a férje halála okozta sokkból. – Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé…

Az özvegyen maradt Mazsi egyelőre képtelen feldolgozni a tragédiát.

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzzétek a »baráti« interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja, mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült a kislányunk féléves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged – fogalmazott közösségi oldalán megosztott bejegyzésben Mazsi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Kegyetlen volt a sors hozzájuk, hiszen Mazsi és Berki Krisztián éppen rendbe akarták hozni a házasságukat, amely fölött néhány hónapja viharfelhők gyülekeztek és még a válás is szóba került. Egy ismerősük szerint péntek este beszélték volna meg, hogyan tovább, ám erre már nem kerülhetett sor…

– Ha nem történik ez a szörnyű tragédia, este találkoztak volna kettesben, hogy megbeszéljék, együtt vagy külön folytatják. Mazsi tervezett babás táboráról is egyeztettek volna, hogy Krisztián is menjen-e vagy sem. Az utolsó verzió ezzel kapcsolatban az volt, hogy együtt fogadják a vendégeket, de Krisztián nem marad ott – mesélte lapunknak egy ismerős, aki azt is hozzátette, Mazsi vigasztalhatatlan, és a munkával, illetve a kicsi körüli teendőkkel próbálja elterelni a gondolatait. – Nem tudja még feldolgozni a tragédiát, rengeteget sír, a barátok és a család próbálja tartani a lelket benne. Azt mondta, a munkába akar menekülni majd.

Berki kilencéves kislányának, Natinak is minden bizonnyal sok időbe telik majd, mire valamelyest fel tudja dolgozni imádott édesapja halálát. A kislány találta meg édesapja holttestét. A Borsnak azt nyilatkozta egy barát, hogy a kislány előbb Mazsit hívta, de nem érte el, majd a híváslista utolsó számát csörgette meg apja telefonjáról, hogy segítséget kérjen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

A Blikk úgy tudja, Nati azt a pszichológust hívta fel, aki Berki és Mazsi kapcsolatát is segített rendbe hozni. Ezek után Roboz Zsóka hívta a mentőket, hogy baj van. A terapeu­ta nagyon közel állt Berkiékhez, úgy tudjuk, őt is nagyon megviselte Krisztián halála, erre utal az is, hogy amikor kerestük, egy kollégája azt közölte, szerdáig nem lesz elérhető.

– Néhány napra pihenni ment, szüksége volt erre – fogalmazott szűkszavúan a telefonban Roboz Zsóka kollégája.

– Becsülöm Krisztiánban, hogy ő bevállalja azt, mocskos módon dolgozik ezen az egészen, a Mazsi is dolgozik rajta. Nem könnyű az egész, de ők bevállalták azt is, hogy nem csak mindig a boldogság meg a napfényes oldal van – mesélte korábban Berkiékkel kapcsolatban a LifeTV-n Roboz Zsóka.

Fotó: TV2

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Szívszorító: egy háromgyerekes családapával végzett a kidőlt fa Ajkán – A barátai elégtételt követelnek

A hatóságok minden erejükkel próbáltak küzdeni érte, de végül nem tudták megmenteni annak a családapának az életét, akire...

Az ukránok egy európai uniós országot fenyegetnek

Írásban nyilatkozott a Die Weltnek a távozó ukrán nagykövet, Andrij Melnyk. A berlini nagykövet korábban már több botrányt is...

A bírósághoz fordulnak a Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott pedagógusai – videó

Törley Katalin és Palya Tamás is azon tanárok közé tartozik, akiket pénteken váratlanul elbocsátottak a fővárosi Kölcsey Ferenc...

Elhunyt a 31 éve elrabolt Farkas Helga édesapja

Hosszas betegség után elhunyt Farkas Imre, az 1991. június 27-én Szeged és Orosháza közötti autóúton elrabolt gimnazista lány...