15.2 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Berki Krisztián édesanyja megdöbbent: „Nem tudtam, hogy a fiam drogozott”

Dátum:

Megosztás:

Budapest — Egyelőre képtelen a családja feldolgozni Berki Krisztián halálát. A médiaszemélyiség, a kétgyerekes családapa hirtelen és mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, éppen akkor, amikor rendbe akarta hozni a házasságát, szerette volna visszahódítani a feleségét. Családtag­jait az is sokkolta, hogy a rendőrség kábítószergyanús anyagot talált a lakásában.

Berki Krisztián édesanyja még nem dolgozta fel, hogy a fia nincs többé. Az asszony néhány nappal a halála előtt találkozott Berkivel, közösen vitték babaúszásra a kis Emmát Mazsival és Krisztiánnal.

– El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor – mondta elcsukló hangon a Blikknek Júlia.

– Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott – zokogta az édesanya, aki azt is elárulta, gyászukban osztoznak kisebbik unokája édesanyjával, Mazsival, aki még nem tért magához a férje halála okozta sokkból. – Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé…

Az özvegyen maradt Mazsi egyelőre képtelen feldolgozni a tragédiát.

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzzétek a »baráti« interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja, mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült a kislányunk féléves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged – fogalmazott közösségi oldalán megosztott bejegyzésben Mazsi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Kegyetlen volt a sors hozzájuk, hiszen Mazsi és Berki Krisztián éppen rendbe akarták hozni a házasságukat, amely fölött néhány hónapja viharfelhők gyülekeztek és még a válás is szóba került. Egy ismerősük szerint péntek este beszélték volna meg, hogyan tovább, ám erre már nem kerülhetett sor…

– Ha nem történik ez a szörnyű tragédia, este találkoztak volna kettesben, hogy megbeszéljék, együtt vagy külön folytatják. Mazsi tervezett babás táboráról is egyeztettek volna, hogy Krisztián is menjen-e vagy sem. Az utolsó verzió ezzel kapcsolatban az volt, hogy együtt fogadják a vendégeket, de Krisztián nem marad ott – mesélte lapunknak egy ismerős, aki azt is hozzátette, Mazsi vigasztalhatatlan, és a munkával, illetve a kicsi körüli teendőkkel próbálja elterelni a gondolatait. – Nem tudja még feldolgozni a tragédiát, rengeteget sír, a barátok és a család próbálja tartani a lelket benne. Azt mondta, a munkába akar menekülni majd.

Berki kilencéves kislányának, Natinak is minden bizonnyal sok időbe telik majd, mire valamelyest fel tudja dolgozni imádott édesapja halálát. A kislány találta meg édesapja holttestét. A Borsnak azt nyilatkozta egy barát, hogy a kislány előbb Mazsit hívta, de nem érte el, majd a híváslista utolsó számát csörgette meg apja telefonjáról, hogy segítséget kérjen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

A Blikk úgy tudja, Nati azt a pszichológust hívta fel, aki Berki és Mazsi kapcsolatát is segített rendbe hozni. Ezek után Roboz Zsóka hívta a mentőket, hogy baj van. A terapeu­ta nagyon közel állt Berkiékhez, úgy tudjuk, őt is nagyon megviselte Krisztián halála, erre utal az is, hogy amikor kerestük, egy kollégája azt közölte, szerdáig nem lesz elérhető.

– Néhány napra pihenni ment, szüksége volt erre – fogalmazott szűkszavúan a telefonban Roboz Zsóka kollégája.

– Becsülöm Krisztiánban, hogy ő bevállalja azt, mocskos módon dolgozik ezen az egészen, a Mazsi is dolgozik rajta. Nem könnyű az egész, de ők bevállalták azt is, hogy nem csak mindig a boldogság meg a napfényes oldal van – mesélte korábban Berkiékkel kapcsolatban a LifeTV-n Roboz Zsóka.

Fotó: TV2

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...