9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Berki Krisztián brutálisan verte, kínozta feleségét

Dátum:

Megosztás:

Berki Krisztián holttestét május 6-án, korán reggel találta meg a nagyobbik gyereke a IX. kerületi otthona erkélyén.

Ahogy azt elsőként megírtuk, a szomszédok már napokkal korábban, rendszeresen hallottak veszekedéseket a lakásból, egyszer rendőrt is kellett hívni.

Azóta kiderült, hogy Berki Krisztián többször is megverte a feleségét, Mazsit, egyszer hasba is rúgta. Most megtudtuk, hogy Berki agresszivitásában és halálában is szerepet játszhattak a szteroidok, amiket rendszeresen szedett, valamint ahogy a kábítószerek is.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az elmúlt napokban több szomszéd is elmondta a Borsnak, hogy Berki Krisztián és felesége, Mazsi kapcsolata koránt sem volt olyan zökkenőmentes, mint azt a közösségi oldalaikon látni lehetett. A házban élők bevallásuk szerint többször is hallották őket veszekedni, és az is előfordult, hogy Mazsi a folyosóra rohant ki, majd azt ordibálta, hogy fél, hogy Krisztián megöli.

TÖBBSZÖR IS HALLOTTAK DULAKODÁST, AZ EGYIK SZOMSZÉD ÚGY NYILATKOZOTT, HOGY A FALAKON KERESZTÜL LEHETETT HALLANI A POFONOK CSATTANÁSÁT.

Azt is elmondták, hogy karácsonykor is hangos veszekedést lehetett hallani, miután Berki Krisztián agresszívan ért haza.

Berki Krisztián. FOTÓ: SZABÓ GÁBOR/ORIGO – ORIGO

Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt – szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy… Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító

– mondta a szomszéd, majd hozzátette, hogy ezek után hasba rúgta Mazsit, akinek ekkor a kezében volt a közös csecsemőjük is.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Mazsi ekkor is kimenekült a házból és a teraszon sírt, rendőrt nem hívott.

KÉT NAPPAL BERKI KRISZTIÁN HALÁLA ELŐTT IS NAGYON ÖSSZEVESZTEK EGYMÁSSAL, MAZSI EKKOR MÁR RENDŐRT HÍVOTT.

A szteroid és a kábítószer nagyon rossz párosítás

Egy korábbi tévéműsorban Berki Krisztán beszélt arról, hogy használt szteroidokat. Azok után, hogy a lánya megtalálta a holttestét, a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak az otthonában. Mindezek alapján nem lehet kizárni, hogy mindkét szert használta, akár rendszeresen és együtt is. A kettő együtt pedig komoly agressziót válthat ki.

Berki Krisztián. FORRÁS: INSTAGRAM.COM

Funk Sándor az Origónak elmondta, hogy a szteroidoknak óriási élettani jelentőségük van. Szteroid alapúak a nemi hormonok is, a férfiaknál a tesztoszteron, amelynek szintje nagy mértékben határozza meg egy ember viselkedését.

A hím nemi hormonnak van egy olyan hatása, hogy segíti az izomzat, csontozat fejlődését és a testi teljesítőképességet”

– magyarázza az addiktológus. Hozzátette, hogy ezt nem egyszer, hanem rendszeresen használják a sportolók, főleg testépítésre. A szteroid használatának azonban megvan a veszélye is. Visszafoghatja, leállíthatja azt a szervet, ami a hormonokat termeli. A férfiak esetében a tesztoszteront a here termeli. A szteroid hatása szellemileg teljesen mást okoz, mint például a kábítószerek, azoktól gyorsan, nagyon felfokozott hangulatunk lesz.

A KETTŐ EGYÜTT AZONBAN FELERŐSÍTHETI A HATÁST. A KOKAIN HATÁSÁNAK PÉLDÁUL RÉSZE LEHET AZ AGRESSZIVITÁS, AMI FELERŐSÖDHET, HA SZTEROIDDAL EGYÜTT HASZNÁLJÁK.

„A szteroidok magabiztosságot, fölényes érzést váltanak ki az emberekből, erősíti a dominanciát, és ez hosszabb ideig tart” – mondja Funk Sándor, majd hozzáteszi, hogy a szteroidot hosszú időn keresztül használják az emberek, mert akkor hat igazán.

Valicskó Ferenc személyi edző szerint a szteroidok komolyan felerősítik a hangulatváltozásokat, amelyek akár szélsőségesek is lehetnek.

Szteroidtól az lehet agresszív, aki alapból is az. Inkább az a jellemzőbb, hogy depressziót okoz, ezt erősíti a legjobban. Ha valaki megrúg egy nőt, akkor az szteroid nélkül is megrúgja”-

tette hozzá.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Mindezek alapján tehát elképzelhető, hogy Berki Krisztián a szteroidok és a kábítószer együttes hatása miatt kiváltképpen agresszívvá vált.

Mazsi nem tagadta a bántalmazást

Berki Mazsi a Borsnak így reagált azokra a hírekre, hogy Berki Krisztián agresszív volt vele, és meg is verte:

A családi történetek, családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra.

Berki MazsiFOTÓ: POLYÁK ATTILA – ORIGO

Berki Mazsi már tudja, hogy mi okozta Krisztián halálát, de bevallása szerint a lánya miatt erről nem fog nyilatkozni.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...