19.7 C
Budapest
2024. április. 12. péntek
HomeFőhírekBelföldi hírekBerki Krisztián átveszi az ajánlóíveket - videó

Berki Krisztián átveszi az ajánlóíveket – videó

Átveszi a jelöltséghez szükséges ajánlóíveket Berki Krisztián, így már biztos, hogy újabb alkalmatlan ellenzéki jelölttel bővül a főpolgármester-választáson indulók listája.

Berki a Facebookon egy videóban jelentette be hogy hivatalosan jelöltette magát a választásra, augusztus 24-én átveszi az ajánlóíveket, és összegyűjti az ajánlásokat.

https://www.facebook.com/aberkik/videos/1729932677306319/

A választáson így már négy alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt is indul. Karácsony Gergely, az alkalmatlan zuglói polgármester, aki káoszt okozott saját kerületében, Puzsér Róbert humorista és Sermer Ádám, a liberálisok jelöltje és most már végleges: Berki Krisztián médiaceleb is.

Karácsony korábban többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy olyan parkolási konstrukciót hozott össze Zuglóban, ami napi egymilliós veszteséget okozott a kerületnek. A Pesti Srácok korábban arról cikkezett, hogy hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek Karácsony Gergely zuglói hivatala és a kerület sportcentruma közötti több százmillió forintos irreális követelés és pénzmozgás miatt, a politikus azonban ezt tagadta. A Fővárosi Főügyészség megerősítette a portál értesülését, a rendőrség pedig vizsgálni kezdte az ügyet.

Puzsér Róbert és Sermer Ádám korábban még egy önkormányzati képviselői posztot sem töltött be Budapesten, ahogy Berki Krisztián sem.
origo

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

Hasonló hírek

weblap4u banner