31.7 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Beperli az amerikai hadsereget a lerohant bolgár vállalkozó – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A vállalkozót tévedésből támadták meg egy nemzetközi hadgyakorlat résztvevői..

Beperli az amerikai hadsereget a lerohant bolgár vállalkozó

Beperli az amerikai hadsereget az a bolgár vállalkozó, akinek a napraforgóolaj-üzemét májusban tévedésből támadták meg egy nemzetközi hadgyakorlat résztvevői.

A Swift Response 21 résztvevői azt szimulálták volna, hogyan foglalnak el egy repülőteret, hogyan hatolnak be az épületekbe és a bunkerekbe, de véletlenül egy civil üzem mit sem sejtő dolgozóit rohanták le. Ez egy nemzetközi hadgyakorlat-sorozat része volt, amelyben Magyarország is részt vett.

„Hátul dolgoztunk, amikor valaki szólt, hogy jönnek a katonák, azt megláttuk, ahogy ránk fogják a géppuskákat, nagyon megijedtem, elszaladtam, azt se tudtam, ki vagyok, mi vagyok” – mondta egy Vaszil nevű munkás.

„Nagyon megalázó ez a helyzet, mintha banditák lennénk, pedig csak a munkánkat végeztük” – mondta Marin Dimitrov, a KIM Engineering tulajdonosa.

A csesnyegirovói repülőtéren május 11-én tartottak hadgyakorlatot amerikai, román és bolgár katonák részvételével.

Az amerikai 173. légideszant-dandár katonái azt hitték, a repülőtér mellett álló épület is a gyakorlat helyszíne, ezért szakszerűen lerohanták és biztosították az épületet. A félresikerült akciót a bolgár elnök elfogadhatatlannak nevezte, az amerikai nagykövetség pedig bocsánatot kért.

euronews

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Élőhírek Ukrajnából – youtube videó

Robbanások a Rivne régióban található Sarnyban: halottak és súlyosan megsérültek. Három ember meghalt, négyen - a kórházban, ketten...

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei. A korábbi...

Afganisztánban hatalmas földrengés volt, ezrek haltak meg, tízezrek váltak hajléktalanná, és senki nem segít nekik.. – Hol itt az igazság?

Németország egymilliárd euróval segíti az ukrán költségvetést, de ha úgy vesszük, az egész világ segít Ukrajnának, de az...

36-38 C-fok egész héten, kiadták a riasztást.. – Figyelem! Aki lát olyan autót, ahol kisgyermeket vagy állatot hagytak a bezárt járműben, azonnal hívja a...

Napról napra melegebb lesz Vasárnap a napsütés lesz túlsúlyban, a gomolyfelhőkből csak néhol keleten fordulhat elő gyenge zápor, esetleg...