2.1 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Beperli az amerikai hadsereget a lerohant bolgár vállalkozó – videó

Dátum:

Megosztás:

A vállalkozót tévedésből támadták meg egy nemzetközi hadgyakorlat résztvevői..

Beperli az amerikai hadsereget a lerohant bolgár vállalkozó

Beperli az amerikai hadsereget az a bolgár vállalkozó, akinek a napraforgóolaj-üzemét májusban tévedésből támadták meg egy nemzetközi hadgyakorlat résztvevői.

A Swift Response 21 résztvevői azt szimulálták volna, hogyan foglalnak el egy repülőteret, hogyan hatolnak be az épületekbe és a bunkerekbe, de véletlenül egy civil üzem mit sem sejtő dolgozóit rohanták le. Ez egy nemzetközi hadgyakorlat-sorozat része volt, amelyben Magyarország is részt vett.

„Hátul dolgoztunk, amikor valaki szólt, hogy jönnek a katonák, azt megláttuk, ahogy ránk fogják a géppuskákat, nagyon megijedtem, elszaladtam, azt se tudtam, ki vagyok, mi vagyok” – mondta egy Vaszil nevű munkás.

„Nagyon megalázó ez a helyzet, mintha banditák lennénk, pedig csak a munkánkat végeztük” – mondta Marin Dimitrov, a KIM Engineering tulajdonosa.

A csesnyegirovói repülőtéren május 11-én tartottak hadgyakorlatot amerikai, román és bolgár katonák részvételével.

Az amerikai 173. légideszant-dandár katonái azt hitték, a repülőtér mellett álló épület is a gyakorlat helyszíne, ezért szakszerűen lerohanták és biztosították az épületet. A félresikerült akciót a bolgár elnök elfogadhatatlannak nevezte, az amerikai nagykövetség pedig bocsánatot kért.

euronews

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...