11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőBulvárBenzinkúton balhézott G.w.M, lázadnak a rajongók

Benzinkúton balhézott G.w.M, lázadnak a rajongók

A rapper ismét kiverte a biztosítékot a viselkedésével. Ezúttal egy benzinkúton csinálta a fesztivált G.w.M a haverjaival, ám azt nem rakta zsebre, amit a rajongóktól kapott.

G.w.M és Kulcsár Edina ismét új reality résszel jelentkezett, azonban az epizód nem pont azt a reakciót váltotta ki a nézőkből, amire a házaspár számított. Történt ugyanis, hogy a rapper éppen a fellépésére tartott, mikor megálltak a barátaival az egyik benzinkúton. Ebben még semmi különös nem volna, azonban a töltőállomás pillanatok alatt játszótérré változott, amit G.w.M-en és a társain kívül senki sem élvezett…

G.w.M
G.w.M miatt háborognak a rajongók (Fotó: Szabolcs László)

G.w.M miatt háborognak a neten

A rapper által kreált játszótér lényege az volt, hogy két társa egymást fröcskölte üdítőkkel, miközben ő maga videóra vette az egészet. Első ránézésre olyan volt, mintha fogócskáznának, leszámítva azt, hogy az italokkal körbelocsolták a parkolót, és a rajongók meglátása szerint a berendezéseket is. Mentségükre szóljon viszont, hogy az épületet nem öntözték le, azonban a helyszínen lévő emberek nem nézték túl jó szemmel a történéseket. Ahogy a dolgozók sem, ugyanis a háttérben hallatszódott, ahogyan számon kérik őket.

A benzinkutasok mennyire örülhettek, hogy a teraszt és annak a berendezését agyon locsolták kólával, cukros üdítővel és hamus kávéval. Viszont úriemberek voltak, a beltér tabu volt

− fogalmazott egy hozzászóló a Redditen, de a többiek sem fogták vissza magukat. 

− Ez nagyon kellemetlen, még a háttérben a kutas is rájuk szól. Nem értem, miért kell ezt csinálniuk − írta egy másik kommentelő.

− Mint a rossz gyerekek, és még meg is mutatják a világnak. Gratulálok! − háborodott fel valaki, a vélemények pedig folyamatosan gyűlnek a poszthoz. Ha így vesszük G.w.M rovásán már amúgy is sok van a rajongók szemszögéből, hiszen nem ez volt az egyedüli balhéja az elmúlt időszakból. Gondoljunk csak a száguldozására Budapest belvárosában, vagy arra, hogy egyensúlyproblémákkal is a volán mögé ült. 

G.w.M és Kulcsár Edina realityjéből nem idéztünk szó szerint, ugyanis szeretnénk tiszteletben tartani, hogy a házaspár ezért pénzt kér a rajongóitól. 

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work