10.5 C
Budapest
2024. február. 24. szombat

Ben Affleck 2 Milliárdos reklámspotokban szerepel, több spotban is – videók

Dátum:

Megosztás:

A Super Bowl a legnézettebb TV-s esemény, a sportesemény félidei sávjánál nincs a világon drágább reklámblokk (jelenleg 2 milliárd forintot kóstál egy fél perces reklám), ezért a cégek mindig nagyon különleges reklámokkal készülnek. A dolog érdekessége, hogy a reklámblokknak így már önmagában is akkora hírértéke van, hogy a nézők kifejezetten várják ezeket hirdetéseket, és az újságok is meg szokták írni, mit lehetett látni. Itt szoktak debütálni például a legnagyobb hollywoodi filmek előzetesei.

Az önironikus alakítás rendkívül viccesre sikeredett, pedig a híres ember megvicceli az utca emberét típusú videókkal Dunát lehetne rekeszteni. Mivel a Super Bowl félideji reklámblokkját újabbak is követték, itt szedtük össze ezeket. Az első hullámban tehát Affleck az utca emberével elgyedik szóba, a meglepődött vásárlókhoz mindig van egy-két humoros szava, de amikor Jennifer Lopez is begurul a képbe, hősünknek vennie kell a sátorfáját. 

Videó

Videó

Videó

A Második hullám reklámjai már más koncepció szerint működnek, ezekben Affleck az Ice Spice nevű énekesnővel szerepel, egyszer reppel, máskor azt mutatja, milyen bonyolult atomfizikát igényelnek a Dunkin termékek. Egy biztos, nem tetszik neki, hogy egy fiatalabb márkanagykövettel kell osztozkodnia.

Videó

Videó

Videó

Egyesek lenézik ezért a sztárt, de mi úgy vagyunk vele, hogy itt láttunk 6 db videó-spotot, és gondoljuk, nem lűáttunk 50-et, akkor számold ki nyugpdtam, hogy ezzel a spotos-üzletével többet keres, mint egy átéagos filmben..

Nyitóképen: Matt Damon és Ben Affleck unokatestvérek…

Videók forrása

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...

Van élet 1 millió dollár alatt?

Újraformálódik a startup piac.. A változásra az inkubátoroknak is reagálni kell Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából. Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen...