8.3 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Belehalt a sérüléseibe a hatéves kislány, akire egy mászóka zuhant a csányi óvodában: a családja szeretné, ha megbűnhödnének a felelősök – videó (18+)

Dátum:

Megosztás:

„Hiányzik” – mondta annak a kislánynak a nagymamája, aki azért halt meg, mert az óvodában rázuhant egy mászóka a Heves megyei Csányban. A gyászoló család végre szeretne igazságot szolgáltatni Mercinek.

A Tények három évvel a tragédia után most arról számolt be, hogy a család teljesen tönkrement a kislány halála miatt, és szeretnék, ha végre megbűnhődnének azok akik felelősek a történtekért.

Lapunk is beszámolt a hatéves Mercédesz tragédiájáról. A kislány boldogan játszott a csányi óvoda egyik mászókáján az unokatestvérével, amikor utóbbi hirtelen leugrott a játékról, amely ennek hatására Mercédesszel együtt eldőlt, agyonnyomva a kislányt.

Az anyuka, Rózsa az óvoda kerítésén túlról nézte végig, ahogy a mentők egy órán keresztül küzdenek Mercédesz életéért… hiába.

A kislányt később több százan kísérték utolsó útjára, pár órával a tragédia után pedig dühös tömeg állt az épület előtt, a polgármestert kérve számon. Többen azt mondták, évek óta tudni lehetett, hogy rossz állapotban vannak a játékok, így addig is csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Merci halála óta eltelt három év, ám a családja azóta sem tud belenyugodni a történtekbe. A kislány édesapjának idegei tönkrementek, és a nagypapája is a tragédiába halhatott meg, amikor négy hónappal később szívrohamot kapott.

A korhadt játék nem volt karbantartva, és több szabályt is megszegtek az átépítésekor, ezért zuhant rá a gyerekre

– mondta el most a család jogi képviselője a Tényeknek.

A tragédia után vizsgálat indult: a polgármestert és a község volt jegyzőjét gyanúsítottként hallgatták meg, ám az ügy azóta sem zárult le, így nem derült ki, vajon ki a felelős Mercédesz haláláért.

A család kapott kártérítést, de ők inkább azt szeretnék, ha a kislány haláért felelős személy(ek) kilétére fény derülne.

Mi szeretnénk, ha azok az illetők, akik bűnösök, már nem ülnének a székükben

– mondta a kislány nagymamája.

Tények videója

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...

Van élet 1 millió dollár alatt?

Újraformálódik a startup piac.. A változásra az inkubátoroknak is reagálni kell Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából. Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen...