6 C
Budapest
2022. december. 6. kedd

Belefáradt a harcba az önmagát megműtő nagyatádi férfi!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A végkimerültség határára jutott Seres István nagyatádi rokkantnyugdíjas. – írja a Bors

Belefáradt a harcba az önmagát megműtő nagyatádi férfimagát meg

A férfi azzal vált híressé, hogy önmagát műtötte meg. Egy jókora vérrögöt távolított el a lábából. István most úgy véli: súlyos árat kell fizetnie azért, hogy megpróbáltatásairól beszélt a sajtónak.

– Régóta hepatitis-C vírustól szenvedek, így nem volt semmi vesztenivalóm, amikor önként jelentkeztem egy akkor nem törzskönyvezett amerikai gyógyszer kipróbálására. A tablettát végül tavaly törzskönyvezték, én pedig kérelmet nyújtottam be az OEP-hez, hogy ingyen kaphassak a készítményből. Ez minden bizonnyal segítene rajtam. Ám akárcsak a lábammal, ezúttal is várólistára tettek. Március óta nem történik semmi.

– Szerintem bosszúból nem számíthatok kedvező fejleményekre, hagynak meghalni. Az immunrendszerem már összeomlott, jártányi erőm sem maradt, én pedig elhatároztam, hogy nem fogok tovább szenvedni. Nem eszek, beveszem a nyugtatóimat, sőt már egy üveg fagyállót is beszereztem, biztos, ami biztos. Belefáradtam a örökös harcba – kesergett István.

Forrás: PinkPencil

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Lengyelország után újabb országba csapódott be egy rakéta

Rakétát találtak moldáv határőrök Briceni közelében, az ország északi csücskében – áll a moldáv belügyminisztérium közleményében. A hétfői, Ukrajnát ért...

Itt a döntés: Timi nyerte el Árpa Attila szívét! A Nagy Ő miatt akár gyereket is vállalna a műsor győztese

Három hét után meghozta a végső döntést Árpa Attila. A Nagy Ő hétfői, utolsó adásban már csak két hölgy...

Figyelem! Lőfegyver lehet a TOP-listás körözött személynél! – Ne próbáljátok meg feltartóztatni, hívjátok bármelyik rendőri számot!

Hazai-, európai- és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben a nagyon veszélyes rabló, Sütő Ferenc ellen. Forrás és nyitókép: police.hu Hirmagazin.eu

Vlagyimir Putyin kitiltotta az orosz médiából az „LMBT-propagandát”

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja az a médiában az LMBT-aktivistáknak a nemi átalakítással...