15.5 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Belebukott egy dubaji ingatlanüzletbe Galambos Lajcsi, de nem bánja..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egymillió forintot veszített, Galambos Lajos mégsem bánja, hogy ígéretes üzletet szalasztott el az Egyesült Arab Emírségek metropoliszában. A Dáridó és a Szuperbuli atyja ugyanis úgy döntött, „kivonul” Dubajból.

Az arab metropolisz csábító sokak számára, de vigyázni kell a befektetőknek, Lajcsi is résen volt / Fotó: Pozsonyi Zita

Az arab metropolisz csábító sokak számára, de vigyázni kell a befektetőknek, Lajcsi se volt résen.. / Fotó: Pozsonyi Zita

– Egy tengerpart közeli golfklub melletti ingatlanegyütteshez kerestek befektetőt, és már az előszerződésen is túl voltam, amikor meggondoltam magam – kezdte a Vasárnapi Blikknek a mulatószenész.

– Olyan fantasztikus nyereséggel kecsegtettek, mintha az 1001 éjszaka meséinek folytatása lett volna, de amikor odautaztam és láttam, ahogy ott haladtak el a hatalmas tankerhajók, megijedtem, hogy egy váratlan környezeti katasztrófa miatt minden meghiúsulhat, de legalábbis kérdésessé válhat a hat-hét évre jósolt megtérülés. Akkor sajnáltam, hogy az ügyvéd és az utazás közel egymillió forintos költségét elbuktam, de ma már nem bánom. Hogy stílusos legyek, egészséges döntést hoztam – vázolta Lajcsi.

A trombitaművész úgy érzi, az elmúlt időszakban nagyot fordult a világ vele is.

– Két éve még külföldi lehetőségek iránt érdeklődtem, mert azokat biztosabbnak éreztem és figyelemre méltó ajánlatokat kaptam.

Olyasmibe akartam betársulni, ami örökölhető és úgymond nem kopik el. Komolyan elgondolkodtam egy olaszországi olajfaültetvényen, ami valószínűleg válságállóbb invesztíció lett volna, mint a dubaji ingatlan, de most azzal sem lennék boldog.

Ez a pandémiás helyzet arra tanított, csak olyanba érdemes fektetni, ami a közelben van és bármikor elérhető – magyarázta a mulatóssztár, és azt is elárulta, most milyen tervet dédelget. – Úgy veszem észre, a vidék Magyarországa elkezdett felértékelődni, aminek azért is örülök, mert magam is vidéken élek. Annyit elárulhatok, a fővárostól negyven percre tervezem egy komoly vízi birtok kialakítását.

Lajcsi hiszi, az emberek hamarosan újra az értékállóbb dolgokat keresik.

– A megérzés azt mondatja velem, már új világban élünk, csak ez még nem mindenkiben tudatosult. Ez egy hosszabb folyamat lesz, de szerintem az a korszak közeleg, amikor az emberek tovább fogják használni az autóikat, a ruháikat és a cipőiket, viszont keresni fogják a szeretteikkel a közös élményeket – tekintett a jövőbe. – Azok közé tartozom, akik szerint a pandémiának lesz pozitív hozadéka, és előnyös helyzetbe kerülhetnek, akik ezt időben felismerik.

Kazettákból csinált vagyont

Galambos Lajos azok után lett sikeres üzletember, hogy az állampárti Magyarországon bárki számára lehetségessé vált a hangfelvételek sokszorosítása és kiadása.

A sváb származású trombitaművész utcazenészként árulta a lakodalmaskazettákat, és a siker elsöprő volt. Az első 300 mulatóskazettát az első napon eladták. Alig győzték után gyártani és új dalokat rögzíteni. Ebből a pénzből vette első, pasaréti ingatlanát.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...