6.3 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Békülést hoz a gyász és a fájdalom? Így térhet vissza Harry herceg a nagyapja, Fülöp herceg halála után a királynőhöz..

Dátum:

Megosztás:

Noha Fülöp herceg halála megrázta a királyi családot, és vele együtt az egész szigetországot, a halála talán megnyugvást is hozhat.

Fülöp halála egyben lehetőség a békülésre is? Egyes vélemények szerint mindenképp./ Fotó: Northfoto

Fülöp halála egyben lehetőség a békülésre is? Egyes vélemények szerint mindenképp./ Fotó: Northfoto

Harry és Meghan „kissé” elhidegültek a királyi családtól, igaz annyira nem, hogy Harry ne legyen családja mellett ebben a nehéz időben. A Daily Mail beszámolója szerint a USA-ba költőző Harrynek kifejezetten szoros a kapcsolata II. Erzsébettel, aki mellett mindenképp ott szeretne lenni, és a temetésen is tiszteletét kívánja tenni.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

„Reményeim szerint valami jó is kisülhet a herceg halálából, és a család újra egyesülhet. Az viszont teljesen tiszta, hogy sok seb van mindkét oldalon, és a felek egy kicsit tartanak a másikkal való újbóli találkozástól. Kis szerencsével mindannyian a királynő mögé állhatnak, és biztos vagyok abban, hogy Fülöp Herceg is ezt akarná, ami egyfajta győzelme is lehetne a szituációnak” – árulta el Penny Junor a lapnak, de hasonló véleményen van Richard Fritzwilliams is, aki arról beszélt, hogy Harry nem csak a királynővel, de a most elhunyt nagyapjával is szoros kapcsolatban állt, így ez most valóban egy lehetőség arra, hogy a felek rendezzék konfliktusaikat.

A hírek szerint Harry felvette a kapcsolatot családtagjaival, és jelezte, mindannyiukkal szeretne időt tölteni a nehéz időkben, jövő héten pedig Nagy Britanniába is megérkezhet. Nyilvánvalónak tűnik, hogy a temetésig mindenképp marad, de arról még nincs konkrétabb információ, ezután mi történhet.

Az esetleges öröklésekkel kapcsolatban: közel 10 milliárd forintnyi összegről van szó. Nem kifejezetten a királyi család, sokkal inkább férje miatt tartana vele Meghan, aki azonban terhessége miatt előfordulhat, hogy mégsem tud a szertartásra elutazni. Erről a lap forrásai szerint orvosával fog egyeztetni, és ha utóbbi engedélyt ad erre, ideiglenesen visszatérhetnek az Egyesült Királyságba mindketten.

A családi gyűlés a gyász kapcsán már csak azért is érdekes kérdés, mert míg arról szinte mindenki szót ejt, hogy mennyire közel állt, vagy áll Harry a nagyszüleihez, arról csak találgatások folynak, milyen lehet kapcsolata testvérével és édesapjával, akikkel utoljára tavaly nyáron találkozott.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...