19.7 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

Békés megyei lakástűz: megrázó részletek a kétéves kisfiú haláláról

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A gyermek bátyja kért segítséget a szomszédoktól, akik azonnal rohantak is a házhoz, de a kicsit már nem lehetett megmenteni.

Álmában érte a halál azt a kétéves kisfiút, akit most egy Békés megyei falu egy emberként gyászol. A kisfiú és a bátyja az anyjukkal voltak otthon, amikor az asszony elment a család ebédjéért a közeli konyhára.

A két kisgyermek alig pár percre maradt egyedül, amikor felcsaptak a lángok. Az idősebbik, ötéves fiúcska a kapura mászva kiáltott segítségért.

A szomszéd, Ódor István épp a kertje végében dolgozott, amikor kiszúrta a kerítésen kétségbeesetten ordító fiút.

„Megkértem, hogy nyissa ki a kaput, de amint kinyitotta a reteszt, már csak némán mutogatott a ház felé. Belépve láttam, hogy mindent ellepett a füst, lángoltak a bútorok, az izzók leolvadtak a plafonról” – emlékezett vissza a Blikknek a férfi, aki a kezében hozta ki az apró fiút. „Pár perccel később megérkezett az édesanyjuk, teljesen összetört, amikor felfogta, mi történt. A szomszédban lakó védőnőnek szóltam, hogy a kicsinek – ha gyengén is – van pulzusa. Ő próbálta meg újraéleszteni” – folytatta.

Eközben már megérkeztek a mentők is, ám hiába küzdöttek vagy másfél órán át, nem tudták megmenteni a kétéves kisfiú életét. A kicsi anyukája végig fogta a csöppség kezét, beszélt hozzá, de elbúcsúzni már nem tudott tőle.

Úgy tudni, elektromos tűz okozhatta a tragédiát, ám a kisfiún nem voltak láng okozta sérülések. Nem ő az egyetlen áldozata a tragédiának, a család hőn szeretett vizslái és pár hetes kölykeik odavesztek a házban.

„Egyelőre még nem tudjuk, hogyan tovább. A ház lakhatatlanná vált, a gyerekek nem is tudnának visszamenni” – mondta a nagymama a lapnak.

A lap információi szerint a gyerekek édesapja a hír hallatán azonnal hazautazott Németországból, ahol eddig dolgozott. A család nem akart nyilatkozni a tragédiáról. A rendőrség vizsgálatot indított.

Forrás: Ripost.hu

Képünk illusztráció!

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Nagy gondban vannak a nyugdíjasok, és ez csak a kezdet

A júliusi után novemberben újabb korrekciót kaphatnak a nyugdíjasok. Kérdés, hogy ez mire lesz elég, mert az infláció...

Jakab Péter kilép a Jobbikból

„A Jobbik feladhatja, én soha! Vesszen a kormány, győzzön a nép!” – írta Gyöngyösi Mártonnak címezve Facebook-oldalán a politikus. Jakab...

Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra..

„Kijev és a Nyugat az atomkatasztrófa peremére sodorta az egész világot, ez pedig már határozott reakciókat követel” – fogalmazott...

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

A békési kitermelés nagymértékben hozzájárulhat az éves hazai gázfogyasztás fedezéséhez. Az energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős...
facebook