14.8 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeHírekHáborúBejelentést tettek a megdöbbentő ukrán fenyegetésről

Bejelentést tettek a megdöbbentő ukrán fenyegetésről

Az orosz védelmi minisztérium szerint Ukrajna provokációra készül Szlavjanszkban.

Az orosz védelmi minisztérium szerint az ukrán hadsereg arra készül Szlavjanszkban, hogy veszélyes telített szénhidrogénnel tárolókat robbantsanak fel egy olaj- és zsírfeldolgozó üzemben, a támadást pedig az oroszokra akarják fogni.

Mihail Mizincev orosz vezérezredes szerint, amennyiben ez sikerül, mérgező anyag kerülne a levegőbe, ami az egész városra, majd azon túlra is kiterjedne. Ennek megakadályozásáért az orosz védelmi minisztérium többek között az ENSZ-hez és a Nemzetközi Vöröskereszthez fordult.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„Azt javasoljuk Szlavjanszk és a környező települések lakóinak, hogy mielőbb tegyék meg a szükséges védelmi lépéseket” – mondta Mizincev.

origo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem