4.9 C
Budapest
2024. február. 22. csütörtök

Beismerték az ukránok a teljes kudarcot, eldőlhet a háború

Dátum:

Megosztás:

Az orosz hadsereg fegyveres erői folytatják offenzívájukat Kupjanszk irányában – jelentette ki október 21-én, szombaton Szergej Krivonosz, az ukrán hadsereg nyugalmazott vezérőrnagya a „Direct” ukrán televíziós csatornának adott interjújában.

Krivonosz szerint az orosz hadműveletek fő irányain komoly harcok folynak.

„Ami a kupjanszki irányt illeti, az ellenség aktívan nyomul előre” – magyarázta.

KRIVONOSZ HOZZÁTETTE, HOGY AZ OROSZ FEGYVERES ERŐK ELEGENDŐ ERŐFORRÁSSAL RENDELKEZNEK AHHOZ, HOGY FOLYTASSÁK A HARCOT.

Menekülő civilek az Oskil folyón átívelő hídon, a frontvonalbeli Kupjanszk városában.FORRÁS: AFP/YASUYOSHI CHIBA

Október 10-én Vaszil Dandykin orosz katonai szakértő az Izvesztyija című lapnak elmondta, hogy a kupjanszki irány stratégiailag nagyon fontos az orosz erők számára. Szerinte az orosz siker az ukrajnai Harkovi területtel határos orosz Belgorodi régió biztonságát garantálhatja, és bővítheti a lehetőségeket a Donbasz felszabadítására irányuló további műveletekhez.

A DONBASSZ VÉDELMÉT CÉLZÓ „KÜLÖNLEGES KATONAI MŰVELET”, AMELYNEK MEGKEZDÉSÉT AZ OROSZ ELNÖK 2022. FEBRUÁR 24-ÉN JELENTETTE BE, JELENLEG IS TART.

A döntést annak fényében hozták meg, hogy az ukrán hadsereg ágyúzása miatt súlyosbodott a helyzet a térségben – írja az iz.ru.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Reagáltak a titkosszolgálati vezetők Magyar Péter állításaira, Kocsis Máté is posztolt róla

A Diákhitel Központ volt vezetője nem találkozott a titkosszolgálatok képviselőivel – derült ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén. Összeült...

Ma este egy gyönyörű, romantikus dráma – Hét élet – videó

Gabriele Muccino felkavaró történetében valaki úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember...

Életveszély az M1-esen: fantomdugó szedi áldozatait

Balesetek helyszínén gyakran megfigyelhető jelenségről írt az autópálya-kezelő. Az MKIF Zrt. hívta fel arra jelenségre fel az autósok figyelmét,...