Hirmagazin.eu
Főoldal » Beismerte borzalmas tettét a kislángi kettős gyilkos: videón, ahogy a helyszínen megmutatja, hogyan végezte ki az idős párt, akik a tulajdonukat védték – videó, fotók
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Beismerte borzalmas tettét a kislángi kettős gyilkos: videón, ahogy a helyszínen megmutatja, hogyan végezte ki az idős párt, akik a tulajdonukat védték – videó, fotók

Részletes beismerő vallomásban tárta fel tetteit a nyomozók előtt a kislángi kettős gyilkosság tettese.

Mint médiánk megírta, egy másfél kilós sonkáért ölt meg elképesztő kegyetlenséggel két idős embert a Fejér megyei Kislángon a 26 éves K. Károly.

A helybeli férfi vasárnap hajnalban tört be a 70 év fölötti Júlia néni és János bácsi portájára. Pontosan tudta, hogy az idős embereknek a disznóvágás után többkilónyi füstölt árujuk van a főépület melletti apró sufniban. A házaspár meghallotta a motoszkálást, így kimentek, hogy megnézzék, ki a hívatlan vendég. Megpróbálták megakadályozni, hogy a férfi elvigye a füstölőházból ellopott sonkát, ám Károly meggyilkolta őket. Borzalmas tette után a holtesteket a kerti vízaknába rejtette.

rendőrség keddi tájékoztatása szerint a tettes beismerő vallomásából a következők derülnek ki:

2021. március 7-én hajnalban Kislángon, a kerítésen átmászva bejutott egy Szabadság utcai ingatlan területére, majd a családi ház udvarán található füstölőből házi húskészítményeket kísérelt meg eltulajdonítani. Közben megzavarta őt a házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és annak 73 éves élettársa, akik megpróbálták megakadályozni, hogy a férfi elmeneküljön az ellopott füstölt áruval, ezért a 26 éves támadó egy késsel több alkalommal megszúrta a két idős embert, akik olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen meghaltak. A gyilkos a holttesteket a ház udvarán található vízóraaknába rejtette, faágakkal letakarta őket, majd elmenekült a helyszínről.

A tettes a helyszínen egy bábun mutatta meg a rendőröknek, hogyan ölt:

A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, majd egy órán belül azonosították és elfogták a gyanúsítottat, akit kihallgattak, illetve akinek az előzetes letartóztatást szeretnék elérni.

Fotók a helyszínről:

Hasonló hírek

Döbbenetes felvétel: rendőrök közé hajtott, majd frontálisan nekiment egy autónak az ámokfutó autószállító – videó

Géza

Döbbenetes tragédia: négygyermekes családanya halt meg az 1-es főúton történt balesetben – videó

Mazsi

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Kótai Márk Marcellt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....