13.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Beindult a dömping: sorra jelentik be az évközi áremeléseket a horgásztavak

Dátum:

Megosztás:

Országszerte folytatódnak az évközi napijegy-áremelések, mert a folyamatosan növekvő költségeket nem képesek kitermelni a horgászvizeket üzemeltetők.

Nem tudják már gazdaságosan működtetni a korábban kialakított árakkal a horgásztavakat az ország több pontján is, és egyre több hír érkezik horgászjegy-áremelésekről.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Somogy megyében két horgászvíz is árat emelt, és két Pest megyei is bejelentette, hogy kénytelen módosítani a tarifákat.

Az egyik a Ceglédi Horgász Egyesület, amely a megemelkedett halárakra hivatkozva közölte a horgászok számára szomorú hírt.

Közösségi oldalukon azt írták, hogy a halelvivős napijegy ára 5.000-ről 6.000 forintra emelkedik, ami 20 százalékos drágulásnak felel meg.

További változtatás, hogy a ponty és az amur legnagyobb elvihető tömege 5-ről 4 kilóra csökken. A módosítások augusztus elsejétől hatályosak.

A bojlis horgászoknak viszont jó hír, hogy számukra továbbra is rendelkezésre áll az eddigi árakon, 4.000 forintért a napijegy.

A pilisvörösvári Háziréti-víztározó sem tudta tartani árait, és augusztus 4-i hatállyal módosította azokat. Facebook-posztjukban a régi árakat nem, csak az újakat tüntették fel.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Ezek szerint a sporthorgászok 6 és 18 óra között 3.500, míg 18 és 6 óra között 3.800 forintért horgászhatnak, az ő esetükben a 24 órás jegy 7.000, míg a 24 órás 14.000 forintba kerül.

Aki halat szeretne megtartani, annak a napközbeni sávban 5.500, míg az éjszakaiban 5.800-at kell fizetnie.

A kialakult gazdasági helyzet miatt idén már nem először kerül sor év közbeni áremelésre. Júliustól a Tisza-tavon, a Nagyrédei Horgásztónál és Ölbői-tavon is többet kell fizetni a pecáért.

pecaverzum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este egy izgalmas thriller, Mel Gibson főszereplésével – Vonalban vagy – videó

Elvis (Mel Gibson), a népszerű műsorvezető megdöbbentő hívást kap, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élőadásban megöli...

Demeter Szilárd lett a Nemzeti Múzeum főigazgatója

Demeter Szilárd lesz a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója és létrejön a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ – jelentette be...

Milyen anyagú szőnyeget válassz?

Összeszedtük a legfontosabb szempontokat. A nappali szőnyegének kiválasztása jelentősen befolyásolhatja a tér hangulatát. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, az anyagtól...

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége gyakran korlátozza a mesterséges intelligencia (MI) fejlődését.

Különösen a bőrbetegségek esetén nehéz megszerezni a jó minőségű, címkézett adatokat. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP...