31.6 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Beindult a dömping: sorra jelentik be az évközi áremeléseket a horgásztavak

Dátum:

Megosztás:

Országszerte folytatódnak az évközi napijegy-áremelések, mert a folyamatosan növekvő költségeket nem képesek kitermelni a horgászvizeket üzemeltetők.

Nem tudják már gazdaságosan működtetni a korábban kialakított árakkal a horgásztavakat az ország több pontján is, és egyre több hír érkezik horgászjegy-áremelésekről.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Somogy megyében két horgászvíz is árat emelt, és két Pest megyei is bejelentette, hogy kénytelen módosítani a tarifákat.

Az egyik a Ceglédi Horgász Egyesület, amely a megemelkedett halárakra hivatkozva közölte a horgászok számára szomorú hírt.

Közösségi oldalukon azt írták, hogy a halelvivős napijegy ára 5.000-ről 6.000 forintra emelkedik, ami 20 százalékos drágulásnak felel meg.

További változtatás, hogy a ponty és az amur legnagyobb elvihető tömege 5-ről 4 kilóra csökken. A módosítások augusztus elsejétől hatályosak.

A bojlis horgászoknak viszont jó hír, hogy számukra továbbra is rendelkezésre áll az eddigi árakon, 4.000 forintért a napijegy.

A pilisvörösvári Háziréti-víztározó sem tudta tartani árait, és augusztus 4-i hatállyal módosította azokat. Facebook-posztjukban a régi árakat nem, csak az újakat tüntették fel.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Ezek szerint a sporthorgászok 6 és 18 óra között 3.500, míg 18 és 6 óra között 3.800 forintért horgászhatnak, az ő esetükben a 24 órás jegy 7.000, míg a 24 órás 14.000 forintba kerül.

Aki halat szeretne megtartani, annak a napközbeni sávban 5.500, míg az éjszakaiban 5.800-at kell fizetnie.

A kialakult gazdasági helyzet miatt idén már nem először kerül sor év közbeni áremelésre. Júliustól a Tisza-tavon, a Nagyrédei Horgásztónál és Ölbői-tavon is többet kell fizetni a pecáért.

pecaverzum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ukraine war: ‘Likely Kyiv counterattack’ in Crimea, Kerch Bridge threat, Zaporizhzhia conditions

Crimea attacks 'likely part of Ukrainian counteroffensive' Explosions at key Russian positions in occupied Crimea on Tuesday were "likely...

Ha lecserélnénk a lézernyomtatókat, 2025-ig 1300 millió kg szén-dioxidot takarítanánk meg

Az üzleti tintasugaras nyomtató a pénztárcánkat és a környezetet is kíméli A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Hamar vígasztalódott: Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

Nyilvános eseményen jelent meg Berki Krisztián özvegye, és nem egyedül.. Berki Mazsi is ellátogatott Zalatnay Cini és DR BRS...

Az oroszok azt állítják, augusztus 19-én nukleáris katasztrófa történik a zaporizzsjai atomerőműben

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban...
facebook