0.4 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Bedeszkázták, hamarosan bontógolyóval verik szét

Dátum:

Megosztás:

2015 03 14 113419
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 03. 14. 11:11:00

Nincs igazság! Az UP! animációs film valóságos ihletőjével nemsokára végeznek.
Bizonyára most nagyon sokan elszomorodnak a hír hallatán, hogy a Fel! című nagysikerű Pixar animációs filmben szereplő házat – merthogy az a valóságban is létezik – végül lebontják.

Az UP-ház napjai sajnos megszámláltattak. (Fotó: WikiMedia)

A Seattle-ben lévő házikó tulajdonosának története az egész világot bejárta: Edith Macefield, aki majdnem hatvan évig élt kis házában, a neki felajánlott egy millió dollárért sem volt hajlandó elhagyni otthonát, hiába próbálták meggyőzni az ingatlanbefektetők. A néni házát a fejlesztők nem tudták megvásárolni, így köré építkeztek, ennek a látványnak a nyomán készült el végül a mesefilm is.

2015 03 14 113406

Edith háza még az építkezések megkezdésének idején. (Fotó: WikiMedia)

A tulajdonos 2008-ban rákban meghalt, de legalább – kívánságának megfelelően – házában hunyta le örökre a szemét. Mrs. Macefield az ingatlant végül az egyik közelben folyó építkezés személyzetére hagyta, mert tagjai folyamatosan jártak a nénihez, gondoskodtak róla. Edithet sokan igazi hősnek tartották, amiért nem adta be a derekát még a neki ígért rengeteg pénz hallatán sem.

Most pedig minden küzdelme kárba vész, ugyanis az új tulajdonosok valószínűleg le fogják bontani a város jelképévé vált épületet. A ház azóta bedeszkázva áll, és hamarosan megérkeznek a bontógolyók, hogy eltüntessék az épületet a föld színéről. A mese azonban örök emléket állít a néninek, aki semmi áron nem volt hajlandó megválni otthonától.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...