0.4 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Bébiszitterre hagyták az 1 éves kislányukat, de valamit otthon felejtettek… Amikor visszaértek a házba, döbbenten látták mit tesz a bébiszitter!

Dátum:

Megosztás:

Minden bűntett közül az a legszörnyűbb, amikor egy felnőtt ember egy kisgyermek kiszolgáltatott helyzetével él vissza. A gyermekek az ártatlanság és a tisztaság megtestesítői és erőszakot elkövetni ellenük bármilyen formában is, abszolút megbocsáthatatlan. 

Az is nehezünkre esik, hogy abba belegondoljunk, egyes felnőttek hogyan képesek egyáltalán arra gondolni, hogy egy gyermeket kihasználjanak. Borzalmas, de mégis egy létező problémáról van szó és a következő történetben szereplő szülők meg is tapasztalták ezt.

Egy pár története, akik úgy hitték, jó kezekben hagyták gyermeküket

Egyes történetek sajnos emlékeztetnek minket arra, mennyire kegyetlen tud lenni a világ, amelyben élünk. Ez a két szülő nem is gondolta volna, hogy mekkorát tévedett, amikor azt hitte, hogy 1 éves kislányát egy 100%-ig megbízható emberre hagyja, amíg elmegy vásárolni.

A fiatal férfi, Jayson Newlun a család barátja volt mindaddig a napig, amíg a szörnyűség meg nem történt. A szülők álmukban sem gondolták volna, hogy amíg távol lesznek, az az ember, akiről úgy gondolták, hogy jól ismerik, megpróbálja megbecsteleníteni 1 éves kislányukat.

Szerencsére a sors nem volt annyira kegyetlen, hogy a férfi túl messzire jusson tervével, mivel az édesanya észrevette, hogy valamit otthon felejtette és vissza kellett fordulniuk.

A leírhatatlan sokk

Az anya belépett a gyermek szobájába és ott találta Newlun-t, amint önkielégítést végzett, miközben a kicsi nemi szervét fogdossa.

Azonnal elszörnyülködött és hívta a rendőrséget minden hezitálás nélkül. Az apuka reakciója már ennél sokkal drasztikusabb volt. Mértéktelen dühében azonnal a férfinek rontott és ütlegelni kezdte egy fiókkal, amit az ajtó melletti szekrényből rántott ki.

A 26 éves férfit letartóztatták 250.000 dolláros (71,375,000 Ft) óvadékkal. Kisgyermek ellen elkövetett szexuális erőszak bűntettét állapították meg.

Egy ilyen esemény emlékeztet arra, hogy sosem tudhatjuk, ki rendelkezik a környezetünkben valamilyen viselkedésbeli vagy mentális rendellenességgel, ezért fontos, hogy mindig körültekintően válasszuk meg, kire hagyjuk a gyermekünket.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...