10.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Baukó Éva adásban tudta meg, hogy kirúgták a gimnáziumból:

Dátum:

Megosztás:

Baukó Éva édesapjával együtt szerepelt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, és természetesen róla is kiderült egy-két érdekesség. Volt, ami még számára is újdonság volt! Például megtudta, hogy kirúgták…

Baukó Éva rájött, hogy kirúgták a gimnáziumból
FORRÁS: INSTAGRAM/BAUKOEVA

A botrányhősnőről a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban tudhattak meg még többet a nézők. Baukó Éva édesapjával vett részt a vicces show-ban, a feladatok során pedig olyan dolgok is kiderültek, melyekről még az egykori valóságshow-sztár sem tudott. A műsorban szembesült például azzal, hogy kirúgták a gimnáziumból…

Kiderült, hogy Éva túl sokat hiányzott, ám ő állította, hogy nem tanácsolták el az iskolából. „Nem is rúgtak ki, miről beszélsz? De nem rúgtak ki!” – próbált magyarázkodni Éva, ám azt nem tagadta, hogy nagyon sokat lógott.„Harmadikos koromban a gimiben megbolondultam. Én egyébként később fejeztem be a gimit, egy esti suliban, de akkor kitűnőre. De nem rúgtak ki, én mentem el” – mondta Éva, akiről az is kiderült, hogy egy pasi miatt hagyott ki egy évet.

Végül a vitás kérdést Baukó Éva harmadikos bizonyítványa döntötte el, melyben azt írták, a tanulói jogviszonya kimaradással meghiúsult, a létszámból törölve.

Ennek ellenére Baukó Éva továbbra is állította, hogy ő bizony negyedikben visszament az iskolába, de bejelentette, hogy nincs kedve oda járni.

Forrás: live.com

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...