10.5 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekSportBarcelona: Thierry Henry érkezik vezetőedzőnek?!

Barcelona: Thierry Henry érkezik vezetőedzőnek?!

A spanyol El Chiringuito Tv című futballműsorban megszólaló Jordi Jota játékosügynök szerint a Barcelona vezetőségének fogy a türelme, és mérlegeli annak lehetőségét, hogy Ernesto Valverde vezetőedzőt Thierry Henryval helyettesítse.

Thierry Henry a belga válogatott edzésén (Fotó: AFP)

Mivel a Barcelona a legutóbbi három fordulóban csupán két pontot szerzett a spanyol bajnokságban, azaz kisebb hullámvölgybe került, több nemzetközi hírszolgáltató is foglalkozott a megnyilatkozással, ám például a francia futballügyekben igen tájékozott Radio Monte Carlo óvatosságra int.

A francia portál ugyanakkor megjegyzi: Henry 2007 és 2010 között a Barca játékosa volt, bajnokságot, kupát és Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, így nem elképzelhetetlen, hogy a katalán fővárosban létezik olyan forgatókönyv, amelyik Henry jövőbeli vezetőedzői kinevezéséről szól. A jelentős vezetőedzői tapasztalat nélküli Zinédine Zidane sikeres madridi beugrása mindenesetre ösztönző példaként szolgálhat a barcelonai vezetőknek – teszik hozzá.

Henry a belga válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martínez stábjában dolgozik, és bár néhány héttel ezelőtt hírbe hozták a Girondins Bordeaux-val, végül nem lett a francia együttes trénere.

Forrás: nemzetisport.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work