7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeÉletmódEgészség - betegségBangó Margit újra kórházba került: ismét kemoterápiás kezelést kapott – videó

Bangó Margit újra kórházba került: ismét kemoterápiás kezelést kapott – videó

Kétszer már legyőzte a rákot, de két hónappal ezelőtt ismét megműtötték Bangó Margitot, aki kemoterápiás kezelést kapott.

A nyár közepén újra kórházba került Bangó Margit, az első vizsgálatok után arra lehetett következtetni, hogy a korábbi daganatos betegsége újult ki ismét. Az operációt nem lehetett elkerülni, ám a Kossuth-díjas művésznő ma már az otthonában lábadozik.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A harmadik műtét már jól sikerült, tehát pozitív lett az eredmény. A két első műtét rosszindulatú daganat volt, a harmadik szerencsés volt

– nyilatkozta a Tények Plusznak Bangó Margit.

A Kossuth-díjas előadóművész összesen hat kemoterápiás kezelésen esett át, amelyet az előbbiekhez képes jobban viselt. Erőt adtak neki a fellépések és a közönség is.

A betegségnek köszönhetően kibékült lányával is, akivel kilenc éven keresztül nem beszélt. Emilióval és az unokájával, Tinával azonban még minden nem beszél.

– Ez a betegség azért nem úgy van, hogy vége van és akkor már nincs több kezelés. Sajnos, ez egy olyan betegség, amit állandóan kontroll alatt kell tartani három havonta. Nagyon hiszek benne, hogy meg fogok gyógyulni, mert nem az az ember vagyok, aki feladja – tette hozzá Bangó Margit.

blikk, tenyek

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work