36.1 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Bangó Margit kitálalt Emilióról és Tináról: szóba sem állnak egymással

Dátum:

Megosztás:

Bangó Margit és unokája, Tina, valamit annak férje, Emilio jó ideje nem beszélnek egymással.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Bangó Margit és lánya, Marika sok éven át nem beszéltek egymással, a Kossuth-díjas sztár szeretetében, figyelmében és támogatásában unokája, Tina és családja, Emilio, a kis Tina és Vivike fürdött.

2020 novemberében aztán az énekesnő és lánya kibékültek, Bangó Margit és Tina, illetve Emilio között viszont annyira megromlott a kapcsolat, hogy szóba sem állnak egymással.

Bangó Margit és unokája nem beszélnek

Tina és Emilio Ábrahám Róbert Talk44 című internetes műsorában elismerték, hogy haragban vannak Bangó Margittal, ugyanakkor mindenki tud a másikról mindent, Tina is érdeklődik családtagoktól, hogy van a nagyanyja, tudja például, hogy sokat betegeskedett az utóbbi időben. Szerinte minden családban vannak nehézségek, bíznak benne, hogy keresztény családként ezt is meg tudják majd oldani.

emilio-tina

Fotó: YouTube/Talk44

– A mi szívünkben nincsen harag. Nagyon sok nehézség történt, és nagyon sok olyan ember került a képbe, aki sokáig nem volt benne, és felkavartak bizonyos állóvizeket. Mi nem haragszunk, egy család vagyunk, ez egy olyan kötelék, ami mindig összeköt. De tüzes habitusú a család minden tagja, a mama is, és mi is. Mindenkinek van egy karakán, erős jelleme, ugyanakkor mindenkiben ott van a szeretet. Ha lecsitulnak majd a dolgok, és eljön az a pont, hogy le kell üljünk beszélni, akkor mindenki nyitott lesz erre.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Bangó Margit a Bors megkeresésére nem akart beszélni a családi viszályról, de miután meghallotta, mit nyilatkozott Tina és Emilio, másképp döntött.

– A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek! De ha tovább megy ez a cécó, annak is eljöhet az ideje! Az unokám, akinek mindenemet odaadtam, akit dédelgettem, felneveltem

inkább arról beszéljen, hogy mi kellene neki ahhoz, hogy rám nézzen, vagy csak felemelje a telefont,

ha a három műtétem és a kiújuló betegségem nem volt erre elég indok!? Erre a viselkedésre nincsenek akkordok, hogy zenei nyelven fogalmazzak… Záró gondolatként annyit mondanék, hogy a lányomnak az égvilágon semmi köze nincs ehhez a vitához, és ezt ők is pontosan tudják!

Bangó Margit lánya, Marika is cáfolta, hogy az édesanyja, valamint Tina és Emilio miatta vesztek volna össze. Ő 2020 novemberében békült ki Bangó Margittal, fél évvel korábban, mint ahogy az édesanyja úgy döntött, megszakítja Tinával és Emilióval a kapcsolatot.

– Pontosan tudom ennek az okát, de nem teregetem ki a családi szennyest. Ha már itt tartunk, ez a nagy szeretet sarkallhatta volna a lányomat arra is, hogy rányissa az ajtót a nagymamájára, amikor harmadszor is megtámadta a betegség. Egyébként is ő volt az, aki annak idején olyan vitát gerjesztett köztem és édesanyám között, ami miatt hosszú évekre elfordultunk egymástól – mondta a napilapnak.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Emilio felesége, Tina szőkén

Jellinek Tina 2021 januárjában a pluszkilók után hosszú, fekete hajától is megvált. Amióta long bob fazonúra vágatta a tincseit, úton-útfélen megállítják, hogy megdicsérjék új külsejét. Nem szégyelli a múltjának azon részét sem, amikor még jóval teltebben és szőke hajkoronával élte a mindennapjait.

Bangó Margit,Bangó-család,veszekedés

Felismered Emilio feleségét szőkén? Tina így nézett ki duci tinédzserként

Cover-fotó: Facebook/Bangó Margit, Tina és Emilio Jellinek

femina

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ha lecserélnénk a lézernyomtatókat, 2025-ig 1300 millió kg szén-dioxidot takarítanánk meg

Az üzleti tintasugaras nyomtató a pénztárcánkat és a környezetet is kíméli A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Hamar vígasztalódott: Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

Nyilvános eseményen jelent meg Berki Krisztián özvegye, és nem egyedül.. Berki Mazsi is ellátogatott Zalatnay Cini és DR BRS...

Az oroszok azt állítják, augusztus 19-én nukleáris katasztrófa történik a zaporizzsjai atomerőműben

Kijev nagy horderejű provokációra készül a zaporizzsjai atomerőműben augusztus 19-én, António Guterres ENSZ-főtitkár ukrajnai látogatása idején, amellyel kapcsolatban...

Kiderült: Románia már a februárban szállított fegyvereket Ukrajnának

Bukarest sokáig hevesen tagadta, hogy konkrétan fegyverekkel segítette volna Ukrajnát. EU-s szinten már a háború első napjaiban elfogadtak két...
facebook