18.5 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Balogh Levente nagyot szakított: Magyarországra jön a Pepsi, a szentkirályi vízből készítik majd a világhírű üdítőt

Dátum:

Megosztás:

Balogh Levente hírt adott a Pepsi Magyarországra költözéséről, és részletesen beszámolt arról, hogyan folynak majd Szentkirályon a munkafolyamatok az üdítők és az ásványvizek palackozását illetően.

Hamarosan indul Balogh Levente műsora/ Fotó: RTL

Balogh Levente megerősítette a Pepsi Magyarországra költözését / Fotó: RTL

A feltételes mód már a múlté: Balogh Levente megerősítette, hogy a jövőre Magyarországra költöző Pepsi üdítők palackozása Szentkirályra kerül át. Jelenleg ez a folyamat Ausztriában, Csehországban és Romániában zajlik, de a milliárdos most beszámolt róla, hogy a világ egyik legmodernebb palackozó gépsorát vásárolták meg, amely alkalmas az ásványvíz mellett az üdítőitalok töltésére is.

2024-től tehát Balogh Levente nevéhez köthető majd az üdítőital és az ásványvíz palackozása. A Világgazdaságnak az alábbiakat mondta ezzel kapcsolatosan:

Az ásványvíz és üdítőital palackozására is alkalmas gép 20-30 százalékkal többe kerül, mint a kizárólag ásványvíz töltésére alkalmas eszköz a savtartalom miatt. Azért vettük meg a drágább berendezést, mert haza akarjuk hozni a Pepsi gyártását– emelte, ki majd arra is kitért, hogy pénteken adták át az új szentkirályi PET-palackozót, ami a Pepsi termékek töltésére is egyaránt használható. Leszögezte, hogy még olyan további beruházásokra is szükség van, mint egy víztisztító bázis és egy szirupkonyha létrehozása.

A legfrissebb hírek itt!

A Szentkirályi elnöke szóba hozta, hogy a Pepsi 2015-ben költözött külföldre a Soroksári útról. Azt a 40 ezer négyzetméteres területet használják most a Szentkirályi logisztikai központjaként. Ezzel jelentős utaztatási időt és fuvarköltséget tudnak megspórolni, valamint, elmondta, hogy „nagyon sok tehertől” szabadítják meg az utakat.

Kapcsolódó:

„Már most több a fizetése, mint nekünk 30 év után” – Így nézett ki az első munkanapja Balogh Levente elnöki asszisztensének – videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...