16.6 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Balhé a cirkuszban: felmondtak az artisták, durván összeverték őket

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Magyarország — Elegük lett, így elhatározták, hogy felmondanak, ám beleegyezés helyett verést kaptak a főnökeiktől egy magyar vándorcirkusz artistái.

Információink szerint az artisták ráadásul a cirkusz produkciójának főszereplői. Elképzelhető, hogy emiatt reagáltak ilyen hevesen a cirkuszt üzemeltető vezetők.

A lapunkat megkereső, névtelenséget kérő informátor szerint sokkal többről van szó, mint két pofonról: nem ritka, hogy ehhez hasonló úton próbálják megúszni az artisták kifizetését a „cirkuszvilág fekélyeinek” tartott fejesek.

– Egyikőjüknek több fogát kiütötték, ám a társát is alaposan helybenhagyták. Nem csak fizikailag, de lelkileg is teljesen megtörtek a megvert fiatalok – mondta informátorunk, aki maga is a cirkusz világában dolgozik már hosszú ideje. – Az ott dolgozók gyakran panaszkodnak arra, hogy kevés létszámmal fut a cirkusz, emiatt mindenki nagyon megterhelt. Ez és egy elszámolási vita vezethetett oda, hogy a fiatalok úgy döntsenek, inkább kilépnének a cirkusz kötelékéből – tette hozzá a férfi.

Kerestük telefonon a bántalmazott cirkuszi dolgozókat, ám válasz helyett bontották a vonalat. Lapunk munkatársa megkereste telefonon a cirkusz igazgatóit is, ám üzenetünkre nem érkezett válasz.

A Blikk úgy tudja, a verekedés napján a rendőrséget is értesítették, s az egyenruhások perceken belül a helyszínre is értek. Ám hiába a kihullott fogak, eljárás nem indult a rendőrség részéről.

– Szeptember 5-én egy városi cirkuszhoz hívták ki a rendőröket. A helyszínen végzett meghallgatások és adatgyűjtés során további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel, a szükséges jogi felvilágosítást a rendőrök megadták – közölték megkeresésünkre a rendőrök, hozzátéve: hivatalból üldözendő bűncselekmény nem történt.

Információink szerint a két artista az incidens után látleletet is vetetett a sérülésekről, ám a rendőrség válasza szerint feljelentést nem tettek a főnökeik ellen.

Nem kötelező nyomozni

Ha a sérülés nyolc napon belül gyógyul, könnyű testi sértés bűntette valósul meg. Az elkövetőt emiatt felelősségre lehet vonni. Ám a rendőrségnek nem kötelessége eljárást indítani, csakis akkor, ha az érintett fél feljelentést tesz. Erre az incidenstől számított 30 nap áll a felek rendelkezésére, s lehetőség szerint orvosi látlelettel, de legalább tanúvallomásokkal kell tudni alátámasztani az állítást.

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Villanyoszlopra csavarodott fel egy 18 éves sofőr autója Kaposváron, többen megsérültek

Baleset történt Kaposváron, ahogy egy autó villanyoszlopnak ütközött. Négy embert kórházba kellett vinni. A Baleset-info úgy tudja, 2022. május 15-én 20...

Már a 2G-s telefonok cseréjére is jár támogatás

Május 9-től a 2G-s mobiltelefonok cseréjére is igényelhető támogatás, emellett folytatódik a 3G-s készülékek támogatott cseréje is – írta...

Szavazz a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának végleges lezárásáról!

Bizonyára Te is értesültél róla, hogy a Főváros vezetése 2023-tól a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd...

Pattognak a horvátok, sértegetik Orbán Viktor Miniszterelnökünket a “tengeres” kijelentése kapcsán, pedig aztán, ha valaki tudja, hogy volt tengerünk, akkor azt Orbán Viktor tudja!...

Akkor nézzük, hogy volt-e három tengere Magyarországnak! Az egészséges magyar nemzeti öntudat nincs rászorulva arra, hogy a történelmi múltat...