9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

[email protected] rabló pórul járt a pénzváltóban – videó

Dátum:

Megosztás:

Nem volt szívbajos a pénzváltó, amikor fegyvert rántott a maszkos férfi

Az elkövetőt a rendőrök pár napon belül elfogták.

A vádirat szerint a vádlott 2021. november 25-én kora este egy IX. kerületi pénzváltóhoz ment azért, hogy azt kirabolja. A 41 éves férfi a fejére kapucnit húzott, az arcát pedig egészségügyi maszkkal takarta el, majd belépett az üzletbe.

A sértett a pénzváltó előterében már éppen záráshoz készült, amikor meglátta a maszkban, kapucniban, gyors léptekkel felé közeledő férfit, ezért visszalépett a pénzváltó belső fülkéjébe és annak ajtaját be akarta csukni maga után. A vádlott belépett az előtérbe, majd egyik kezével belekapaszkodott a fülke ajtajába és azt húzni kezdte maga felé, miközben a másik kezében egy valódinak látszó lőfegyvert tartott, amit az ajtónyíláson át, fenyegetően a sértettre fogott.

A sértett az ajtót rárántotta a vádlott fegyvert tartó kezére, majd sikerült az ajtót becsuknia és bezárnia. Ezután a vádlott a helyszínről elmenekült – olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében.

A támadásban a sértett könnyebb, zúzódásos jellegű sérülést szenvedett a kezén.

A veszélyeztetett érték 1 500 000 forint volt.

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a 41 éves férfit fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletével vádolja, és vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban. A terhelt jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.

Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

infostart

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...

Abonettet hív vissza a Nébih

Határérték feletti aflatoxintartalom miatt az Abonett márkájú gluténmentes extrudált kenyér 24.10.2023 minőségmegőrzési idejű és 5997148703625 EAN kódú tételét...