10.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Balesetek nehezítik a napot..

Dátum:

Megosztás:

Szerdán többfelé baleset nehezíti a közlekedést, emiatt sávlezárásra, torlódásra kell számítani. A látási viszonyok néhány térség kivételével jók.

Több karambol nehezíti meg a közlekedést vasárnap reggel / Illusztráció: Northfoto

Közlekedési hírek február 15-én, szerdán /Illusztráció: Northfoto

Az M0-s autóút keleti szektorában, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Gyál térségében egy műszaki hibás jármű vesztegel, elfoglalva a külső és a belső sávot. A 34-es km-nél csak a leállósáv járható. Torlódik a forgalom, figyelmesen vezessenek.

6-os főúton, Tolna vármegye közelében, egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 134-es km-nél a fél útpályát lezárták.

A legfrissebb hírek itt!

86-os főúton, Szeleste belterületén korábban egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott, kidöntve azt. A 100-as km-nél az útzárat feloldották, a forgalom félpályán, irányonként váltakozva megindult.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az 1-es főút felé vezető oldal 10-es és a 8-as km közötti részén dilatációs hiba miatt a külső sávot lezárták. Az M43-as autópálya magyar–román határszakaszán, Csanádpalota határátkelő előtt a megnövekedett tranzitforgalom miatt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 km-t.

A látási viszonyok Tamási térségében rosszak, ott akár 100 m alá is csökkenhet a belátható út hossza. Solt, Kiskőrös, Cegléd és Kecskemét környezetében közepes, 100-300 méter a látótávolság. Máshol jók a látási viszonyok – osztotta meg az Útinform.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...