14.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Baleset érte Király Viktor mentorát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kór­ház­ban kö­tött ki Gwen Ste­fani, mi­u­tán egy koz­me­ti­kai sza­lon­ban tel­je­sen le­éget­ték a szem­öl­dö­két. A The Voice szőke men­tor­nő­jé­nek az anyu­kája ja­va­solta, hogy azon­nal men­jen be a sür­gős­sé­gire, bőre ugyanis ala­po­san fel­ha­sadt.

Baleset érte Király Viktor mentorát

“Egy fotózáshoz teljesen ki kellett szőkíttetnem a szemöldökömet, de mindenképp vissza akartam kapni az eredeti színét.”

– emlékezett vissza Gwen Stefani a Refinery29-nek adott interjújában.

Ebből lett később a baj.

Király Viktor türelmetlen mentora, aki már a The Voice első válogatóján kinézte magának a magyar énekest, ugyanis azonnal a kozmetikushoz rohant. Nem is sejtette, hogy a szalonban annyira leégetik a szemöldökét, hogy végül a sürgősségin köt ki.

A No Doubt egykori énekesnője észre se vette a csúnya sebet, anyukája parancsolt rá, hogy azonnal menjen vele kórházba.

Gwen, aki nemrég összejött mentortársával, Blake Sheltonnal, végül beadta a derekát, és hagyta, hogy orvosok lássák el felhasadt bőrét.

Baleset érte Király Viktor mentorát 1

Fotó: Facebook

Forrás: Ripost

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Breaking! Amerika kimutatta a “foga fehérjét”! Konkrétan beavatkozik az orosz-ukrán háborúba, csapatokat küld Ukrajnába!.. – Szólj hozzá!

Terv a tervekhez: A katonai alakultok, amerikai speciális egységek (nem kis számban) az Egyesült Államok újra megnyitott nagykövetségét...

Nyár közepére akár a 800 forintot is elérheti a kenyér ára

Brutális drágulás várható, miután a gabora ára megduplázott az ukrán-orosz háború miatt. Az orosz-ukrán háború miatt jelenleg 15-20 millió...

Zelenszkij olyan utasítást adott ki a világnak, amit eddig még senki nem mert megtenni! Az USA és az EU foglalja le minden olyan országnak...

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy globális tervet szorgalmaz az országa háború utáni újjáépítésének támogatására. Továbbá arra kérte a nemzetközi...

Tóth Gabi szerint az anyukák nyolcvan százaléka nyomkodja a telefonját.. – Szólj hozzá!

Tóth Gabi szerint játszótéri anyukák többsége nem figyel a gyerekére Tóth Gabi elszomorodva tapasztalja, hogy a játszótéren a szülők...