25.1 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Balatoni vitorlás tanfolyam – jelentkezzünk még időben!

Dátum:

Megosztás:

Balatoni vitorlás tanfolyam – jelentkezzünk még időben!

A balatoni vitorlás tanfolyam nem „csupán” egy rendkívül praktikus képesítéssel szolgál, emellett valódi élménnyel ajándékozza meg a jelentkezőket.

Tavon, folyón és csatornákon is használható

A balatoni vitorlás tanfolyamon megszerzett jogosítvány Európa országaiban használható, ráadásul nemcsak tavon, de folyón és csatornákon is érvényes képesítésnek számít. A tanfolyam egyébként két nagy szegmensből áll: elméleti- és gyakorlati oktatásból.

Balatoni vitorlás tanfolyam – kettő az egyben

Ha komolyan foglalkoztat minket a vitorlás tanfolyamon való jelentkezés, érdemes elgondolkodni a kombinált képzésen is. Persze módunkban áll kizárólag a vitorlás vagy motoros tanfolyamra jelentkezni, ám e kettő kombinációjaként mindkét típusú hajó magabiztos navigálását sajátíthatjuk el. Ez a későbbiekben remek szolgálatot tehet a számunkra, amikor belekóstoltunk a vitorlázás csodás világába, és úgy döntenénk, az elektromos/motoros/jet-ski hajóvezetői képesítés megszerzése is relevánssá válik. Ha a kombinált képzésen veszünk részt, egyszerre, egyazon időben sajátíthatjuk el a tudnivalókat, ezzel spórolva meg tetemes mennyiségű energiát és időt.

Hetényi Hajós iskola, avagy minőség kompromisszumok nélkül

A kifogástalan szakmai renoméval rendelkező Hetényi Hajós iskola prémiumszínvonalú képzései országszerte nagy népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. A képzések minden részletre kiterjedő ismerettel ajándékozzák meg a résztvevőket, hála a komoly szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező oktatóknak. A profi szakemberektől nemcsak a vitorlás navigálásához szükséges alapvető tudást sajátíthatjuk el, de azokat a finom trükköket, felbecsülhetetlen gyakorlati értékű praktikákat is, amelyek a váratlan helyzetekben tesznek majd jó szolgálatot a számunkra.

Jelentkezünk még most a Hetényi Hajós iskola tanfolyamaira!

Miért érdemes már most jelentkezni a képzésre? Nos, a vitorlázás egy életre szóló szerelem, amely sajnos nem űzhető egész évben. Annak érdekében, hogy a szezonból egy percet se hagyjunk ki, érdemes már időben felvértezni magunkat az elméleti és gyakorlati tudással, illetve megszerezni a tanfolyam sikeres elvégzése esetén elnyerhető jogosítványt.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...